«Μέλια» στον «Σασμό»! Η Κλαίρη γοητεύει τον Μανόλη και ο Μύρωνας φλερτάρει την Ασπα

H αγάπη είναι... τυφλή

Must Read

Ο Άγιος Βαλεντίνος ρίχνει τα βέλη του και στον «Σασμό»! Ο θεός Ερωτας θα χτυπήσει τους ήρωες της σειράς και θα αλλάξει την πορεία της ζωής τους! Πρώτος και καλύτερος θα πέσει στη… φωτιά του έρωτα ο Μανώλης. Το συνεσταλμένο παιδί θα αγαπήσει μια τυφλή κοπέλα! Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα σε δύο φοιτητές. Ο Μανόλης γοητεύεται από την Κλαίρη, η οποία τον ενημερώνει πως είναι τυφλή, αλλά εκείνος δεν πτοείται!

Η νέα αυτή ηρωίδα έρχεται στη σειρά για να φέρει τη μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, αλλά και να περάσει ηχηρά μηνύματα στους τηλεθεατές. Μια κοπέλα δυναμική, όμορφη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες , η Κλαίρη φοιτά στο πανεπιστήμιο του Μανόλη, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τη ζωή και τις δυσκολίες με αισιοδοξία. Αυτό θα το διακρίνει αμέσως ο πρωταγωνιστής μας, ο οποίος δεν θα διστάσει να δείξει τον ενθουσιασμό αυτόν στην οικογένειά του. Ο συνεσταλμένος Μανόλης θα μάθει πάρα πολλά δίπλα στην Κλαίρη. Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους καθένας, θα έρθουν πολύ κοντά. Η Κλαίρη θα πει στον Μανόλη πως είναι τυφλή, πως δεν βλέπει την εμφάνιση των ανθρώπων, αλλά κατευθείαν την ψυχή τους. Σύντομα θα έρθουν πάρα πολύ κοντά, με τη σχέση τους να γίνεται πολύ δυνατή. Η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανόλη, θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του και να ακολουθήσει το όνειρό του, ξεκινώντας σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά.

Από την άλλη, ο τεχνοκράτης αστυνομικός Μύρωνας θα ερωτευθεί την Ασπα! Κι όμως, μια μεγάλη ανατροπή περιμένει την καλόκαρδη κοπέλα. Ένας νέος έρωτας θα της κλείσει το μάτι, ειδικά μετά τον δεύτερο χωρισμό της από τον Κώστα. Δυστυχώς, ο άνδρας της θα τη δείρει ξανά… Ο Κώστας θα ασκήσει ξανά βία στη σύζυγό του, παρά τις υποσχέσεις του πως θα αλλάξει. Η Ασπα τρέχει στο αστυνομικό τμήμα και ικετεύει για βοήθεια. Ο Μύρωνας είναι αυτός που θα κλέψει την καρδιά της ηρωίδας, καταβάλλοντας προσπάθειες να της απαλύνει τον πόνο με το φλερτ του. Μόνο που ο Αντώνης δεν θα δείξει ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη… Θα ζητήσει από τον Μύρωνα να απομακρυνθεί από την Ασπα, προειδοποιώντας τον πως με αυτό το ειδύλλιο κινδυνεύει.

Τέλος, εραστή θα βρει και η μαμά της Στέλλας! Η κυρία Σοφία απατά τον κ. Τάσο, καθώς νιώθει μόνη της στον γάμο αυτόν. Η κόρη της θα γίνει έξαλλη και θα προσπαθήσει να μην πάρουν διαζύγιο οι δικοί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This