Σασμός spoiler: Η Μαρίνα θα αποπειραθεί να δολοφονήσει τον Ευθύμη – «Αποκαλύπτεται» το μυστικό του Μαθιού

Must Read

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ο Ευθύμης Φαρμάκης, θέλοντας να πάρει εκδίκηση από τον αστυνομικό της σειράς για τον χαμό της γυναίκας του, άδραξε την ευκαιρία και τον πυροβόλησε, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μαρίνα.




Η Μαρίνα ωστόσο είναι σίγουρη πως ο Ευθύμης βρίσκεται πίσω από την δολοφονική επίθεση του παραλίγο συζύγου της και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει. Ούσα οργισμένη αλλά και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η Μαρίνα στέκεται μπροστά στον Ευθύμη και απαιτεί να της ομολογήσει για το έγκλημά του. Εκείνος όμως δεν το παραδέχεται κι εκείνη εξοργίζεται. Θολωμένη όπως ήταν, βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει με σκοπό να τον σκοτώσει για το κακό που έκανε σε εκείνη αλλά και στον Αντώνη, ο οποίος χαροπαλεύει, αλλά τελευταία στιγμή διστάζει.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, δεν είναι μόνο η Μαρίνα που υποπτεύεται τον Ευθύμη για την αποτρόπαια πράξη του, αλλά και ο καρδιακός φίλος του Παύλος. Οι δύο άντρες θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες και η σχέση τους θα κλονιστεί.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό MYtv, ο Ευθύμης προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό του Τόλη αλλά και τα όσα γράφει ο Κώστας στο γράμμα που του άφησε πριν πεθάνει. Η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει να έρθει αφού ο Ευθύμης θα αδράξει την ευκαιρία όταν ο Τόλης αποφασίσει να μετακομίσει. Ο στόχος του Ευθύμη θα επιτευχθεί με την βοήθεια του Βαγγέλη. Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης θα εισβάλει στο σπίτι του Τόλη και θα καταφέρει να βρει το πολυπόθητο γράμμα.

Ο Ευθύμης όμως φαίνεται πως έχει αποκτήσει ακόμη έναν εχθρό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαθιό, ο οποίος είναι ανησυχεί για την συνεργασία που έχει ο Ευθύμης μαζί με το Νικηφόρο και τον Μανόλη. Έτσι αποφασίζει να απευθυνθεί στον Παύλο, ο οποίος συμφωνεί να τον βοηθήσει καθώς κι εκείνος πιστεύει ότι ο πρώην φίλος του είναι επικίνδυνος.

Η κόντρα όμως αυτή δεν είναι μονόπλευρη αφού και ο Ευθύμης θα κυνηγήσει τον Μαθιό. Ο Ευθύμης καταφέρνει να διαβάσει το γράμμα του Κώστα, μέσα από το οποίο αποκάλυπτε ότι ο Μαθιός έχει λερώσει τα χέρια του με αίμα. Ωστόσο δεν έγραφε ξεκάθαρα ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή κι έτσι ο Ευθύμης θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το  έγκλημα του νέου του εχθρού προκειμένου να τον καταστρέψει,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This