Η «μπηχτή» της Χρηστίδου στον Κωνσταντινίδη

Must Read

Φήμες θέλουν τον Μπο να έχει ξεπεράσει την Καρολίνα Καλύβα και να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής.

Ο νέος έρωτας της showbiz σχολιάστηκε από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποκαλύπτοντας πως ο Μπο νευρίασε με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που το αποκάλυψε.

Έξαλλος όμως έγινε ο πολύ καλός φίλος του τραγουδιστή, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση του τονίζοντας πως: «Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μην μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ τίποτα τέτοιο για τον Bo, είπα ότι είναι φίλη του. Δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι είναι ερωτευμένος. Είπα ότι είναι φίλη του, δείτε ακριβώς τι είπα. Η λέξη φίλη είναι φίλη, εγώ αυτό είπα».

«Ο Bo γιατί θύμωσε;», τον ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον δημοσιογράφο να απαντά «σας ευχαριστώ πολύ. Πήρα μόνο να σας πω ότι εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό».

«Δείτε το σούπερ της εκπομπής», είπε ο δημοσιογράφος, θέλοντας να αναδείξει το λάθος της εκπομπής του MEGA.

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου του απάντησε κατάλληλα καθώς οι συνεργάτες της έψαξαν τι αναφέρθηκε στη «Super Κατερίνα».

«Το σούπερ ήταν «ο έρωτας με έρωτα περνάει», Στεφανούκο… Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας!», είπε η παρουσιάστρια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This