Σασμός spoiler: Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Βασιλική ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και μετά τρελαίνεται

Must Read

Το όπλο με το οποίο σκότωσε ο Μαθιός τον Στεφανή  χάθηκε και βρέθηκε στα χέρια του Μανόλη και του Νικηφόρου, γεγονός το οποίο έχει αναστατώσει τον Μαθιό. O Μανόλης δεν ξέρει ότι πρόκειται για το φονικό όπλο το οποίο αφαίρεσε την ζωή του πατέρα του καλύτερου του φίλου και μη γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει, αποφασίζει να το δώσει στον Παύλο.

Ο Μαθιός προκειμένου να θολώσει τα νερά θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τον Παύλο, όμως εκείνος τελικά αποφασίζει να το δώσει στον Αντώνη του οποίου η μνήμη θα έχει επανέλθει.

Παράλληλα ο Ευθύμης θα πάει στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται η Αργυρώ και η Βασιλική γεγονός για το οποίο θα ενημερωθεί ο Μαθιός και θα τον εκνευρίσει, με αποτέλεσμα να πάει να τον βρει και να τον απειλήσει.

Συγκεκριμένα θα απαιτήσει να μην ξανασυναντήσει την γυναίκα του ειδάλλως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. Ο Ευθύμης όμως όχι μόνο δεν φοβήθηκε από τις απειλές του Μαθιού αλλά αποφασίζει να του δώσει την χαριστική βολή.

Έτσι λοιπόν συναντάει πάλι την Βασιλική και της αποκαλύπτει πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο αγαπημένος της σύζυγος ο Μαθιός. Η Βασιλική δεν θέλει να πιστέψει τα λόγια του Φαρμάκη αλλά την κυριεύουν οι αμφιβολίες. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να μάθει αν όσα της είπε ο Ευθύμης αληθεύουν.

Στο μεταξύ ο Φαρμάκης μαθαίνει την ταυτότητα του Λευτέρη και μη μπορώντας να διαχειριστεί την προδοσία του υποτιθέμενου φίλου του, χάνει τα λογικά του. Συγκεκριμένα βυθίζεται σε παραισθήσεις και αρχίζει να πιστεύει πως έχει κοντά του την αδικοχαμένη σύζυγό του, Ρέα και μαζί περνούν κάποιες τρυφερές στιγμές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This