Σασμός spoiler: Ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να παντρευτούν – Γιατί εκείνη διστάζει;

Must Read

Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Αστέρη ότι ο Πετρής είναι γιος του, γεγονός το οποίο κλονίζει την σχέση του με την Αργυρώ.

Σύμφωνα όμως με το TV24 ο μικρός Πετρής είναι το πρόσωπο που θα τους φέρει ξανά κοντά.

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, ο Αστέρης θα συναντηθεί με τον γιο του και τότε ο Πετρής θα τον αποκαλέσει «μπαμπά». Την στιγμή εκείνη θα εξαλειφθούν όλες οι αμφιβολίες του Αστέρη για την Αργυρώ και θα συνειδητοποιήσει πως είναι πλέον οικογένεια.

Έτσι λοιπόν ο Αστέρης κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ και της ζητάει να παντρευτούν κρυφά και να φύγουν μακριά μαζί με το παιδί.

Θα δεχτεί η Αργυρώ;

Στο μεταξύ, όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, θα δεχτούν συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν.

Η Θοδώρα στριμώχνει με τις ερωτήσεις της τον Λευτέρη, ο οποίος την ίδια στιγμή κάνει προτάσεις στον Ευθύμη που τον βάζουν σε σκέψεις.

Ο Παύλος με τον Μανόλη περνάνε χρόνο μαζί στο βουνό, μέχρι που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει. Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που θα τη βάλει σε σκέψεις, ενώ ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο της πατρότητας και με άλλους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This