Σασμός spoiler: Ο Μαθιός παραδέχεται στην Βασιλικλη ότι σκότωσε τον Στεφανή – Η αντίδρασή της

Must Read

Είναι γνωστό πως ο Ευθύμης έχει προσωπική εμπάθεια με τον Μαθιό, γι’ αυτό άλλωστε ήθελε να πάρει το περιβόητο γράμμα από τον Τόλη, το οποίο αποκάλυπτε ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Ο Φαρμάκης μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το γράμμα, ωστόσο δεν θα διστάσει να βάλει φιτιλιές στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο Φαρμάκης θα μείνει για λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο που εργάζεται η Αργυρώ και η Βασιλική. Η Βασιλική γνωρίζοντας για την κόντρα που έχει ο Ευθύμης με τον Μαθιό θα προσπαθήσει να κρατήσει απόσταση από τον εχθρό του συζύγου της.

Ωστόσο εκείνη θα μπει στον πειρασμό να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Οδυσσέα με τον Ευθύμη να προσπαθεί να την αποπροσανατολίσει αποκαλύπτοντάς της το μεγάλο μυστικό του αγαπημένου της.

Όπως είναι λογικό, η Βασιλική ταράχτηκε. Παρόλο που δεν θέλει να πιστέψει τα λόγια του Ευθύμη, μέσα της έχει κάποιες αμφιβολίες και δίχως να χάσει καιρό πάει να συναντήσει τον Μαθιό για να της δώσει εξηγήσεις.

Ο Μαθιός παραδέχεται την αλήθεια και της λέει πως δεν το μετάνιωσε. Η Βασιλική, παρά τις προσπάθειες του Μαθιού για να την ηρεμήσει, τον διώχνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This