Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη θα ενημερώσει τον Αστέρη για την κατάρα που κατατρέχει τις δύο οικογένειες – Η αντίδρασή του

Δύο απρόσμενες επισκέψεις θα ταράξουν τις δυο οικογένειες.

Must Read

Την περιβόητη κατάρα που κατατρέχει τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες αποφασίζει να πει η Καλλιόπη στον Αστέρη, εκείνος όμως θα απορρίψει τους ισχυρισμούς της.

«Μου ζητάς να αφήσω την Αργυρώ, τη γυναίκα που αγαπώ τόσο πολύ για μια κατάρα που έδωσε κάποιος από την οικογένειά μας στην οικογένεια εκείνης; Δεν νομίζεις πως ο χρόνος έχει γιατρέψει τις πληγές όλων; Είναι χαζό, μάνα, να πιστεύεις ακόμα σε κατάρες μιας άλλης εποχής. Μη ζεις με φαντάσματα», απαντάει στην μητέρα του με εκείνη να επιμένει λέγοντάς του πως: «Οι κατάρες, γιε μου, δεν σβήνουν έτσι εύκολα. Δεν θυμάσαι τι έπαθε ο Άγγελος, που ήταν παιδί που προήλθε από έρωτα Σταματάκη με Βρουλάκη;». Ο Αστέρης όμως δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα του είπε η μητέρα του.

Στο Μεταξύ ο Αστέρης θα ζητήσει κάτι από την Αργυρώ που σίγουρα δεν θα περίμενε να ακούσει.

Παράλληλα η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά ο Λευτέρης και ούσα θυμωμένη, φεύγει από το σπίτι. Ο Ευθύμης ωστόσο μετά την μεγάλη αποκάλυψε προσπαθεί να ανασυνταχτεί και να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Παράλληλα η Τζένη φαίνεται να προβληματίζεται από τη συζήτηση που άκουσε μεταξύ Νικηφόρου και Μανόλη.

Ο Μαθιός στην προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει τον Παύλο, προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να βρει την προέλευση του όπλου. Δύο απρόσμενες επισκέψεις όμως θα του αλλάξουν τα σχέδια του και θα ταράξουν τα σπιτικά των δύο οικογενειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This