Σασμός: Η εκρηκτική συνάντηση του Αντώνη με τον Ευθύμη

Must Read

Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του Λευτέρη, ο Ευθύμης νιώθει προδομένος και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί.

Στο μεταξύ η Θοδώρα μετάνιωσε που ήταν τόσο σκληρή με τον Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει να βρει λύση για το μπαρ, το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τον προδομένο απ’ όλους Φαρμάκη.

Η Τζένη από την μεριά της φαίνεται να προβληματίστηκε από την συζήτηση που άκουσε μεταξύ Νικηφόρου και Μανόλη.

«Γουστάρεις το κορίτσι μου; Νόμιζα πως θα είχες τη δύναμη να μου το πεις αν συνέβαινε ποτέ κάτι μεταξύ σας», λέει ο Νικηφόρος στον Μανόλη με εκείνον να του απαντά πως:«Δεν θα το έκανα ποτέ. Εγώ άλλωστε ήμουν εκείνος που προσπαθούσα να σε πείσω να της δώσεις μια ευκαιρία ακόμη. Όμως δεν θα σου πω ψέματα. Νιώθω ότι έρχομαι κοντά της κάθε μέρα και πιο πολύ. Μόνο αυτό συμβαίνει. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Πάντως απ’ όσο θυμάμαι δεν είναι κορίτσι σου. Πριν λίγο καιρό μετά από την αποκάλυψή της πως δεν είναι έγκυος, αποφάσισες να τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Ή μήπως κάνω λάθος;»

Παράλληλα ο Μαθιός θα προθυμοποιηθεί να βοηθήσει τον Παύλο σχετικά με την προέλευση του όπλου, όμως δύο απρόσμενες επισκέψεις θα χαλάσουν τα σχέδια του και θα ταράξουν τις δύο οικογένειες.

Τους Βρουλάκηδες θα επισκεφθεί ο Ευθύμης Φαρμάκης με φιλικό ενδιαφέρον για να διαπιστώσει αν ο αστυνόμος είναι όντως καλύτερα στην υγεία του, και μετά από μια εκρηκτική συνάντησή του Αντώνη με τον Ευθύμη, ο αστυνομικός επιτέλους θυμάται.

Στους Σταματάκηδες θα φτάσει ο Νικολής, ο ανιψιός της Καλλιόπης, ο οποίος και θα ζητήσει το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων που είχε δανείσει πριν καιρό στον Μαθιό. Η παρουσία του Αστέρη θα δυσκολέψει την κατάσταση αλλά για μια ακόμη φορά η Καλλιόπη θα βρει τρόπο να «μπαλώσει» τις πράξεις του γιου της στα μάτια όλων. Ο Αστέρης ωστόσο θα πιστέψει την ιστορία που σκαρφίστηκε η μητέρα του.

Ο Αστέρης στην συνέχεια μιλάει στον αδερφό του για το γράμμα του Τόλη.

Η στιγμή όμως που θα κάνει τον Αστέρη τρισευτυχισμένο είναι όταν ακούσει τον μικρό Πετρή να τον αποκαλεί «μπαμπά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This