Σασμός spoiler: Ο Ευθύμης είναι η αρχή του τέλους του Μαθιού

Must Read

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας ότι ο Πετρής είναι γιος το Αστέρη, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η Άσπα αρχίζει να βλέπει με πιο καλό μάτι τον αγαπημένο της ξαδέρφης της.

Στο μεταξύ ο Ευθύμης αποκαλύπτει στον Μαθιό ότι γνωρίζει πώς εκείνος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ο Σταματάκης από τη μεριά του όντας απελπισμένος σκέφτεται να σκοτώσει τον Φαρμάκη, ωστόσο αποφασίζει να μην το κάνει και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ομολογήσει το μυστικό του στην Βασιλική.

Δείτε επίσης: Σασμός spoiler: Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Βασιλική ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και μετά τρελαίνεται

Εκείνη ήδη έχει αμφιβολίες και όταν μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της σκότωσε τον πατέρα του γιου της καταρρακώνεται. Ο Μαθιός προσπαθεί να της πει την αλήθεια του όμως τα πράγματα δεν θα είναι όπως ήταν. H Βασιλική ούσα απεγνωσμένη, αρχίζει να περιφέρεται στους δρόμους σαν χαμένη, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει το Νικηφόρο, την Καλλιόπη, αλλά και τον Αστέρη.

Ο Μαθιός αποκαλύπτει στην μητέρα του ότι ομολόγησε όλη την αλήθεια στην Βασιλική, η οποία εκείνη την ώρα επιστρέφει στο σπίτι τους. Η Βασιλική δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Μαθιό για το κακό που της έκανε και ενώ εκείνος προσπαθεί να την μεταπείσει, του λέει να μείνει μακριά από εκείνη και από το παιδί της.

Παράλληλα ο Παύλος δέχεται επίσκεψη από την Αιμιλία η οποία θέλει να συζητήσει μαζί του διάφορα θέματα που έχουν προκύψει, ενώ η Έλενα αποφασίζει να δυσκολέψει τη ζωή του Λευτέρη και το Ευθύμη, λέγοντάς τους ότι ψάχνει να βρει τον Οδυσσέα, ο οποίος έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς και πως γνωρίζει ότι αυτοί οι δύο κρύβονται πίσω από αυτό το γεγονός.

https://www.youtube.com/watch?v=TaMuF_vtHaM&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.mediatime.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για την μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος όμως φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι.

Ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του, θα έχει μια επίσκεψη που θα απαλύνει για λίγο τον πόνο του, ενώ αποφασίζει να αναθέσει τις δουλειές του στον Βαγγέλη. Ο Αντώνης δείχνει έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα ηνία της διοίκησης του τμήματος και θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της αγαπημένης του Μαρίνας.

Στο μεταξύ η Θοδώρα θα λάβει ένα δώρο που θα την χαροποιήσει και συγχρόνως θα την αναστατώσει…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This