Σασμός spoiler: Η Βασιλική θα βοηθήσει τον Αντώνη να πιάσει τον δολοφόνο του Στεφανή

Must Read

Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δίπλα του η Άσπα που αγωνία. Ο Ευθύμης μαθαίνει από τον Βαγγέλη ένα γεγονός που θα τον βοηθήσει πολύ στο σχέδιο του με τον Μαθιό.

Ο Παύλος καλεί τον Αστέρη στο σπίτι του, για να μάθει τις σκέψεις του και τις αποφάσεις του σχετικά με την Αργυρώ και τη σχέση τους. Ο Αστέρης σκέφτεται να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ.




Ο Νικηφόρος ζει μια από τις πιο μαγικές νύχτες της ζωής του, το ξημέρωμα όμως τον βρίσκει και πάλι μόνο.

Η Σοφία και ο Τάσος έχουν καλέσει τους φίλους τους για φαγητό, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιστροφή του Αντώνη. Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη.




Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει…

Το όπλο που έχει χάσει ο Μαθιός έχει φτάσει στα χέρια του Αντώνη, ο οποίος τον επισκέπτεται Προκειμένου να του κάνει ερωτήσεις Σχετικά με αυτό. «Μαθιό, ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον Στεφανή» λέει ο αστυνομικός στον Σταματάκη. Ο Φραγκιαδάκης όμως δεν έχει αποδείξεις, οπότε προκειμένου να δέσει την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή, επισκέπτεται έναν-έναν τους Σταματάκηδες. Την απάντηση που ψάχνει όμως θα του την δώσει η Βασιλική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This