Ο Παράδεισος των κυριών: Χωρισμός για Ντίνο και Μιράντα – Η Αμαλία θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει

Must Read

O Δημητράκης κάνει πράξη τις απειλές του στη Γεωργία και λέει σε όλο τον κόσμο για την εγκυμοσύνη της, μια κίνηση που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων. Οι γείτονες την κοιτάζουν με μισό μάτι και μιλάνε άσχημα γι’ αυτήν πίσω από την πλάτη της, γεγονός που φέρνει την κοπέλα σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Γεωργία προσπαθεί όμως να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Οι δικοί της στέκονται στο πλευρό της και περισσότερο ο Μάρκος: «Γεωργία μου, αν θέλεις μπορούμε να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε. Θα έρθω μαζί σου, μακριά από εδώ», της υπόσχεται.

Η συμπάθεια όμως που δείχνει η Γεωργία στον Πάρη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αμαλία και τη Μιράντα γιατί φοβούνται μήπως της κάνει τα ίδια που έκανε στην Αμαλία, ενώ ο Ντίνος τον πιάνει και τον προειδοποιεί: «Ενα σου λέω μόνο. Πρόσεξε πώς θα συμπεριφέρεσαι στη Γεωργία γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου».

Στο μεταξύ η Βικτώρια, χαρούμενη από την αποφυλάκιση του Άγη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να πει το ευχάριστο νέο στην Αμαλία, αλλά συναντά τη Μιράντα, η οποία μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να την αντιμετωπίσει ή όχι.

Το ψέμα της Μιράντας θα φέρει ρήξη στη σχέση της με τον Ντίνο. Τι ήταν όμως αυτό που έπρεπε να κρύψει η Μιράντα από τον αγαπημένο της;

Ο Χρηστίδης τηλεφώνησε στη Μιράντα και της είπε πως θέλει να της αποκαλύψει ποια είναι η κόρη της. εκείνη πήγε να τον βρει λέγοντας ψέματα στο Ντίνο του θα επισκεφτεί τη μητέρα της.

Στο μεταξύ η Αμαλία αποφάσισε να φύγει από τον παράδεισο προκειμένου να καταφέρει να προχωρήσει τη ζωή της.

Παράλληλα η επένδυση του Ντίνου στα μπικίνι φαίνεται πως δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε, καθώς ο κόσμος κοιτάει περίεργα τις ημίγυμνές κούκλες στη βιτρίνα. Έτσι λοιπόν ο Ντίνος θα αναγκαστεί να ζητήσει από τον Πάρη πίστωση χρόνου, ο οποίος όμως δεν θα του τη δώσει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει το προσωπικό. Η Μιράντα που ήταν εξαρχής αντίθετη με αυτή την επένδυση έχει γίνει έξαλλη καθώς καθυστερούν να δώσουν της δόσης του δανείου. Όλα αυτά τα προβλήματα φέρνουν ρήξη στη σχέση τους.

Η Μιράντα όμως σκέφτεται και τους υπαλλήλους, οι οποίοι θα μείνουν απλήρωτοι ενώ εκείνη ετοιμάζει τον γάμο τους. Έτσι λοιπόν βάζει τον Ντίνο να διαλέξει ανάμεσα στην καινούργια επένδυση και σε εκείνη.

Ο Ντίνος πάνω στην απελπισία του ξεσπάει στον Πάρη, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για ότι γίνεται με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Ο Ντίνος για να σώσει την κατάσταση προτείνεις την Αμαλία να φωτογραφηθεί με την καλοκαιρινή κολεξιόν και να το στείλουν παντού, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον διεκδικήσει και πάλι. Μάλιστα δεν διστάζει να το πει και στη Μιράντα.

Η Μιράντα όμως δεν πρόκειται να συγχωρήσει τον Ντίνο γεγονός το οποίο θα εκμεταλλευτεί ο Μάρκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This