Ο Victor Vernicos αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της Καινούργιου και πήγε στης Μπάρκα: «Τον Λιάγκα τον έχει δει;»

Ο νεαρός τραγουδιστής βαθμολόγησε την Κύπρο με... δύο.

Must Read

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» εμφανίστηκε σήμερα μέσω Skype ο Βίκτωρας Βερνίκος, λόγω covid και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του από την φετινή Eurovision, ενώ αποκάλυψε ότι την Κύπρο θα την βαθμολόγησέ με δύο.

«Το είδα μόνο μουσικά, από την εμπειρία μου. Εγώ καθόμουνα στο στάδιο και είδα όλα τα τραγούδια. Είναι ψηλό το 2! Είναι πολύ καλό παιδί ο Άντριου, τον αγαπώ. Μέχρι στιγμής η Φινλανδία φαινόταν να κερδίζει γιατί είχε τρελαθεί το στάδιο. Πορτογαλία ήταν το 12άρι μου μέσα στο στάδιο, η ενέργεια ήταν πάρα πολύ ωραία και η Αρμενία ήταν ψηλά για μένα» είπε αποκαλύπτοντας την δική του κατάταξη των τραγουδιών.

Για τα σχόλια μετά την εμφάνισή του, είπε ότι «μου έρχονται notifications αλλά δεν πήγα να ψάξω. Εγώ συνεχίζω και κάνω αυτό που κάνω. Εγώ έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, δεν βγήκε. Θα μπορούσα να τα είχα κάνει πάρα πολύ καλύτερα».

Όσον αφορά τον λόγo που δεν πήγε καλά εκτιμά πως: «Το δεύτερο κουπλέ δεν ήταν σταθερό φωνητικά, οι εκφράσεις μου. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος μου έδωσε χώρο να το βγάλω από μέσα μου».




O νεαρός τραγουδιστής μάλιστα ήταν να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όμως τελικά αρνήθηκε, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ο Victor Vernicos είναι απέναντι στην Δανάη ζωντανά, ενώ ο Γιάννης είχε κανονίσει να είναι εδώ να κάνουν συνέντευξη. Δεν ήθελε να έρθει στη συγκεκριμένη εκπομπή; Μάλλον είδε τι είπαμε εδώ. Τον Λιάγκα τον έχει δει;» είπε απορημένη η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα».

«Είπε ότι δεν ήθελε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν θα τον υπερασπιστώ. Δεν με αφορά. Έχει τελειώσει η Eurovision εδώ και καιρό. Ήταν κλεισμένος να βγει εδώ και τελικά άλλαξε γνώμη. Είπε δεν θέλει ο άνθρωπος, σεβαστό» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν χάθηκε και ο κόσμος!» κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha

Μάλιστα στην εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε το απόσπασμα με τον Victor Vernicos να δίνει «2» στην Κύπρο κάτι το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους συντελεστές της εκπομπής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This