Σασμός spoiler: Στιγμές πάθους για Βασιλική και Μαθιό – Τι θα γίνει με την μεταξύ τους σχέση;

Must Read

Ένα ακριβό βραχιόλι είναι το δώρο του Φαρμάκη στη Στέλλα, που τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αναγκάζει τον Τάσο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να του μιλήσει. Η Τζένη προσπαθεί να πει στον Νικηφόρο το μυστικό της με τον Μανόλη, ενώ η Καλλιόπη πληγωμένη από την αλήθεια για το παιδί απειλεί θεούς και δαίμονες. Η γιαγιά Ειρήνη εγκαταλείπεται στον φόβο για το τι μπορεί να συμβεί τώρα που η «καπετάνισσα» ξέρει, ενώ η Μαρίνα πάει να συναντήσει το θεριό. Μουδιασμένοι Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν μια λύση, καθώς μια ιδέα του παπα-Μιχάλη φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση τους.

Μεταξύ της Ντίνας και του Βαγγέλη υπάρχει αγάπη αληθινή. Η Ντίνα όμως αρχίζει να πιστεύει ότι υπάρχουν πλέον και πολλά ψέματα. Οι κινήσεις του στενού συνεργάτη του Ευθύμη Φαρμάκη δεν είναι ξεκάθαρες και αυτό την κάνει να πιστεύει ότι υπάρχουν κενά στη σχέση τους.

Μεταξύ άλλων, η βοηθός του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα αντιληφθεί και ότι το αγόρι της δέχεται πιέσεις από τον Ευθύμη για να βγάλει κάποιον από τη μέση και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της, κυρίως για να τον προστατεύσει. Εκτός από αυτό όμως, θα του ζητήσει σε λίγο καιρό να κάνουν και μια ξεκάθαρη κουβέντα οι δυο τους γιατί πολύ φοβάται ότι η σχέση τους είναι μονόπλευρη. Ότι δηλαδή είναι μαζί της κυρίως για να μαθαίνει πληροφορίες της αστυνομίας, τις οποίες και μεταφέρει στο αφεντικό του.

https://www.youtube.com/watch?v=SwZ6j_j102g

Όπως έχουμε αποκαλύψει ο παπάς θα αποκαλύψει στην Βασιλική ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TiViSirial η Βασιλική κλονίζεται ακόμα περισσότερο. Γυρίζει σπίτι της και προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά. Αντί όμως να τα καταφέρει, βλέπει μπροστά της ξανά τον Μαθιό που την μπερδεύει ακόμα περισσότερο με τις πράξεις και τα λόγια του. Εκείνος δεν θα σταματάει να της εκφράζει την ατελείωτη αγάπη που τρέφει για εκείνη, ενώ θα προσπαθεί να της εξηγήσει για πολλοστή φορά τους λόγους που όπλισαν το χέρι του.

«Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου… Δεν άντεχα να σε βλέπω να μαραζώνεις μέρα με τη μέρα», θα της πει και εκείνη θα τον παρακαλέσει να σταματήσει να μιλάει, να σταματήσει να την ενοχλεί και πάνω απ’ όλα να χαθεί από μπροστά της. Είναι φορτισμένη, καταρρέει κλαίγοντας και τελικά χάνει τις δυνάμεις της και πέφτει κάτω. Ο Μαθιός τρελαίνεται που τη βλέπει να υποφέρει και τρέχει να τη βοηθήσει. «Είσαι καλά Βασιλική μου;», θα την ρωτήσει και εκείνη θα του πει να την παρατήσει εκεί κάτω, στη μέση του δωματίου, μόνη της, να ξεδώσει τον πόνο που έχει στα σωθικά της. Μεταξύ άλλων του ζητά να σταματήσει να τη βασανίζει. Το κλάμα της σταματά η επόμενη κουβέντα του. «Μίλησα με τη Στέλλα για το διαζύγιο…».

Η Βασιλική τού εξηγεί πως δεν είχε λόγο να φτάσει στο σπίτι για να της το πει, θα μπορούσαν να το συζητήσουν και από το τηλέφωνο, όμως εκείνος είναι απόλυτος. «Ήθελα να σε δω. Δεν αντέχω άλλο μακριά σου. Τρελαίνομαι Βασιλική, έχω αρχίσει να χάνω το μυαλό μου. Σ’ αγαπάω!», της εξηγεί αλλά τα λόγια του αποδεικνύονται μάταια. «Φύγε τώρα, Μαθιό. Εξαφανίσου», του λέει και τον σπρώχνει να φύγει από την πόρτα, ενώ τον παρακαλεί να την αφήσει ήσυχη.

Όσο εκείνη τον διώχνει, τόσο ο Μαθιός της υπενθυμίζει ότι την αγαπάει. «Θα σε αγαπάω μέχρι να σβήσει ο ήλιος από τον ουρανό. Σε αγαπάω, Βασιλική», τονίζει ξανά και εκείνη του λέει πως τον μισεί όσο δεν έχει μισήσει άλλον άνθρωπο στη γη. Ο Μαθιός κολλά το πρόσωπό του πάνω στο δικό της και αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Γρήγορα αλλά με απαλές κινήσεις την οδηγεί στο κρεβάτι τους, εκεί που άλλοτε έκαναν κάθε βράδυ σχέδια για το μέλλον τους. Η Βασιλική αφήνεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ξέροντας πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που συναντιούνται ερωτικά. Μετά εκείνος αποκοιμιέται στην αγκαλιά της, ενώ εκείνη κλαίει με αναφιλητά γιατί έχει ήδη πάρει την απόφασή της. Μια απόφαση που θα την πικράνει περισσότερο, όμως θα της δώσει το περιθώριο να δει πιο καθαρά ορισμένα πράγματα. Να φύγει μακριά για να σκεφτεί. Τα βήματά της λίγες ώρες αργότερα θα την οδηγήσουν σε μια ξαδέλφη της στη Σητεία, μακριά από την Ανω Ποριά που την πονά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This