Ο Παράδεισος των κυριών: Η αδερφή της Μιράντας της αποκαλύπτει ότι και αυτή είχε κακοποιηθεί από τον Χρηστίδη όταν ήταν μικρή

Must Read

Ένας άνθρωπος από το παρελθόν της Μιράντας έρχεται στον «Παράδεισο» και φέρνει στην επιφάνεια ένα μυστικό θαμμένο για χρόνια. Πρόκειται για την αδελφή της τη Γιούλα, η οποία έρχεται για τον γάμο της Μιράντας και της αποκαλύπτει ότι και αυτή είχε κακοποιηθεί από τον Χρηστίδη όταν ήταν μικρή. Στο μεταξύ, η Μιράντα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της, καθώς έχει έντονους πόνους. Ο Ντίνος ανησυχεί πολύ και την πιέζει να πάνε στον γιατρό, αλλά η Μιράντα δεν τον ακούει: «Ο γιατρός μού είχε πει ότι είναι φυσιολογικό. Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε», τον καθησυχάζει.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια περιμένει το πολυπόθητο χαρτί της αποφυλάκισης, ενώ ο Θανάσης συνεχίζει να την απειλεί μέσω του Δούβλη. Την ίδια ώρα η Ολγα λέει ένα ψέμα στον Αποστόλη: «Με τον Σωτήρη δεν βλεπόμαστε πλέον. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας. Ο,τι υπήρχε έχει τελειώσει εδώ και καιρό», ισχυρίζεται, διότι πιστεύει πως αυτό θα τη βοηθήσει να πάρει πίσω την περιουσία της.

Λίγο αργότερα ο Πάρης συναντάει τυχαία την Αμαλία στον «Παράδεισο» και βλέποντάς την άσχημα ψυχολογικά την αγκαλιάζει. Όμως τους βλέπει η Γεωργία και πληγώνεται πολύ, καθώς πιστεύει ότι ο Πάρης δεν θα την ξεπεράσει ποτέ.

Την ίδια στιγμή ο Αγης αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Χριστόφορο για τον Πάρη: «Πρέπει να σου πω κάτι για την Αμαλία. Είπαμε τέρμα τα ψέματα πια. Ξέρεις γιατί η Αμαλία δεν ήθελε με τίποτα να παντρευτεί τον Πάρη και μετά συμφώνησε; Γιατί τον σιχαινόταν και τον σιχαίνεται ακόμα. Πατέρα, την είχε βιάσει, εκείνη την ημέρα στα γενέθλιά της», του αποκαλύπτει και ο Χριστόφορος καταρρέει. Υπό κατάρρευση είναι όμως και η Αμαλία, μόλις μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μιράντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This