Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης είναι ζωντανός – Αυτός είναι που κάηκε στην φωτιά

Must Read

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο και συγκεκριμένα στην τελευταία σκηνή, ο αστυνόμος βγαίνει από τα αποκαΐδια του «Παράδεισου» και ανακοινώνει σε όλους ότι υπάρχει ένας νεκρός ο οποίος αναγνωρίστηκε και είναι ο Αποστόλης Βασιλείου.

Έτσι ο Αποστόλης θεωρείται νεκρός και μάλιστα, όπως θα δούμε, η οικογένειά του η Ολγα και ο Πάρης θα τον κηδέψουν και θα τον θρηνήσουν. Τι έχει γίνει όμως στην πραγματικότητα;

Σύμφωνa με το Tivisirial, στη μεγάλη φωτιά υπήρξε νεκρός. Μόνο που αυτός δεν ήταν ο Αποστόλης, αλλά ο δικηγόρος ο Δούβλης. Τι έγινε όμως και η αστυνομία αναγνώρισε ότι το καμένο πτώμα ανήκει στον Βασιλείου; Ο Αποστόλης ήταν στον «Παράδεισο» μαζί με τον Δούβλη όταν ξέσπασε η φωτιά, την οποία είχε δώσει εντολή η Βικτώρια μέσα από τη φυλακή να βάλουν.

Την ώρα λοιπόν που ο Δούβλης τυλίχτηκε στις φλόγες και πέθανε, ο Αποστόλης έβαλε στην τσέπη τού απανθρακωμένου πτώματος κάποια προσωπικά του είδη και στη συνέχεια το έσκασε σώος και αβλαβής. Η αστυνομία από αυτά τα αντικείμενα έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Αποστόλης είναι ο νεκρός.

Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Αποστόλης προχώρησε σ’ αυτό το σατανικό σχέδιο ώστε να μπορεί να κινηθεί κρυφά και παρασκηνιακά, εναντίον όλων όσων έχει βάλει στόχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This