Κατερίνα Πεφτίτση για Γιώργο Λιάγκα: «Ό,τι είναι να συμβεί, να συμβεί μπροστά στις κάμερες, άμα θέλει κι αν τολμά»

«Είχε γίνει μία απόπειρα επικοινωνίας για να μου ζητήσει συγγνώμη για ό,τι είχε γίνει»

Must Read

Πριν χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφραστεί με άσχημο τρόπο για την Κατερίνα Πεφτίτση και συγκεκριμένα για το σώμα της καθώς έχει παραπανίσια κιλά.

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα.

Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα λοιπόν εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω “αχ τι ωραία που με αποδέχεστε”. H αισθητική είναι ενιαία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Επιτρέπεται να διαφωνώ με αυτό;», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Πεφτίτση που έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε παραδεχτεί πώς την ενοχλούν κάποιες τηλεοπτικές περσόνες όπως είναι παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και την τότε τοποθέτησή του μίλησε η καλλιτέχνης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής προσπάθησε να της ζητήσει συγνώμη, ωστόσο εκείνη θα προτιμούσε να γίνει μπροστά στις κάμερες.

«Τι να σου πω για τον Γιώργο; Καλά να ‘ναι εκεί που είναι. Πήγαμε να γίνει μία επικοινωνία στις αρχές αλλά δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Ό,τι είναι να συμβεί, να συμβεί μπροστά στις κάμερες, άμα θέλει κι αν τολμά. Είχε γίνει μία απόπειρα επικοινωνίας για να μου ζητήσει συγγνώμη για ό,τι είχε γίνει. Από έναν κοινό μας φίλο. Εγώ δεν το δέχτηκα όπως είχε γίνει γιατί θεωρώ σωστό, όταν κάνεις κάτι δημόσια και μετά αλλάζεις αυτό που λες και που κάνεις, καλό είναι δημόσια ξανά να τοποθετείσαι και να λες τη συγγνώμη σου. Αν ήταν live και μπορούσαμε να μιλήσουμε άνετα» δήλωσε αρχικά.

«Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας; Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Λιάγκας;», σχολίασε αρχικά ο Τριαντάφυλλος σε υψηλούς τόνους.

«Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες», επισήμανε στο ίδιο ύφος ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες. Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Κορίτσια, μία συμβουλή από εμένα για όσες μας ακούτε. Φάτε, πιείτε, μην ακούτε κανέναν Λιάγκα! Είστε όλες κούκλες, η προσωπικότητα, η ψυχή και η καρδιά είναι που μετράνε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι, με αγάπη σας το λέω και μην ακούτε κανέναν», τόνισε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του ΟΡΕΝ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This