Ο Παράδεισος των κυριών: Μέσα στα νεύρα ο Ντίνος με το φλερτ του Σίμου στην Αμαλία αλλά και για τον πρώην της Μιράντας

Must Read

Ο «Παράδεισος» είναι σχεδόν έτοιμος να ανοίξει ξανά τις πόρτες του. Από την άλλη, η Βικτώρια αφήνεται ελεύθερη, ενώ ο Ντίνος ενοχλείται από το φλερτ του Σίμου στην Αμαλία. Παράλληλα, ο πρώην σύντροφος της Μιράντας επιστρέφει…

Τρεις μήνες έχουν περάσει από εκείνη τη μοιραία ημέρα που ξέσπασε η φωτιά και ο «Παράδεισος των κυριών» είναι σχεδόν έτοιμος για να επαναλειτουργήσει. Σε αυτό το διάστημα ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, έχει μπει στην οικογένεια του μαγαζιού. Παράλληλα, εμφανίζεται ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ισχυρίζεται πως εκείνο το βράδυ που ξέσπασε η πυρκαγιά είδε κάποιον έξω από το κατάστημα. Από την άλλη, η Μιράντα και ο Ντίνος κλείνουν τον τρίτο μήνα έγγαμου βίου και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι. Το ζευγάρι κάνει όνειρα τόσο για το δικό του μέλλον όσο και για του «Παραδείσου».

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μέρα της δίκης της Βικτώριας φτάνει και το ζήτημα τώρα είναι αν η ομολογία του Αποστόλη, πριν από τον θάνατό του, για όλα τα εγκλήματά της είναι αρκετή ώστε να αθωωθεί. Σύμφωνα με το Mytv, λίγες ώρες μετά, η δίκη ολοκληρώνεται και η Βικτώρια αφήνεται ελεύθερη. Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Πάρης πιστεύουν πως μετά τον θάνατο του Αποστόλη θα πάρουν πίσω την περιουσία τους.

Η Βικτώρια εξαγοράζει έναν νέο σύμμαχο στην προσπάθειά της να κερδίσει το χαμένο έδαφος που έχασε μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων. Από την άλλη, ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα δεδομένα που έχουν προκόψει σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και τον θάνατο του Αποστόλη. Όμως αδυνατεί να πιστέψει τις εικασίες της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια κάνει μία ύστατη προσπάθεια να ενώσει την οικογένεια. Παράλληλα, ο Σίμος υποδέχεται τη μητέρα του, τη Δωροθέα, στο πατρικό της σπίτι. Η τελευταία, αμέσως μετά, πηγαίνει να συναντήσει την αδελφή της, την Όλγα. Όμως η πρώτη τους επαφή ύστερα από τόσα χρόνια δεν γίνεται υπό τις καλύτερες συνθήκες. Η Δωροθέα, μάλιστα, παίρνει αμέσως πρωτοβουλίες και συναντάει τον δικηγόρο του φιλανθρωπικού σωματείου αλλά και τη Βικτώρια. Την ίδια ώρα, ένα περιστατικό που συμβαίνει στη Γιωργία φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε όλους, ενώ, αργότερα, η απρόσμενη εξαφάνιση του Πάρη προκαλεί ανησυχία στη μητέρα του.

Μόλις μία μέρα πριν από τα εγκαίνια του «Παραδείσου», το φλερτ του Σίμου προς την Αμαλία είναι φανερό σε όλους και δοκιμάζει τα νεύρα του Ντίνου. Ωστόσο, δεν είναι και ο μόνος άντρας που τον αναστατώνει. Κι αυτό γιατί η Μιράντα, λίγο μετά, έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ δυσάρεστη παρουσία από το παρελθόν της. Ο λόγος για τον πρώην σύντροφό της, τον Φώτη. Η εμφάνισή του θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού και ο Ντίνος θυμώνει που μπαίνει απροσδόκητα στην καθημερινότητά τους αφού δεν γνωρίζει τις αληθινές του προθέσεις αλλά και αν ήρθε για να διεκδικήσει εκ νέου τη Μιράντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This