Φάρμα: Ο νέος αρχηγός, η ομάδα που έχασε την ασυλία και ο πρώτος Μονομάχος

Must Read

Πικραμένη έφυγε η Μαρία Περπινιά από την Φάρμα, καθώς ένιωσε πως κανένας από τους συμπαίκτες της δεν ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η ίδια όμως κλήθηκε να χρήσει νέο αρχηγό. Έτσι λοιπόν έγραψε ένα γράμμα μέσα από το οποίο ανακοίνωσε πως ο νέος αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Γιαννούλας.

Ο «Ζήκος» της Φάρμας φάνηκε να δυσφορεί με την επιλογή της πρώην συμπαίκτριάς του καθώς δεν ήθελε να αναλάβει τέτοια ευθύνη, ωστόσο όλοι οι παίκτες στάθηκαν στο πλευρό του και του υποσχέθηκαν πως θα τον βοηθήσουν.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με με αγώνισμα ασυλίας το οποίο ονομαζόταν «λάσπη». «Όνομα και πράγμα» ήταν η συγκεκριμένη δοκιμασία, αφού οι παίκτες έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες, χωρίς να βλέπουν, προκειμένου να φέρουν τον πόντο για την ομάδα τους.
Ο Γιώργος Γιαννούλας τελικά κατάφερε να φέρει τη νίκη στην ομάδα του με τους πράσινους να χάνουν με σημαντική διάφορά. Έτσι λοιπόν ο αρχηγός της χαμένης ομάδας έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο.
Μετά από έντονη συζήτηση που είχαν οι πράσινοι κατέληξαν να βγει Μονομάχος ο Άγγελος Σουλιώτης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και τραυματίας στο ώμο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This