Το προξενιό της Ιουλίας: Έγκυος η Ιουλία

Must Read

Μια σφαίρα που δεν βρίσκει τον στόχο της, στέλνει εσπευσμένα την αιμόφυρτη Ιουλία στον υγειονομικό σταθμό Τυρνάβου, όπου την οδηγεί πρόθυμα με το αυτοκίνητό του ο Γιωργίκης Προβιός, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα, η μάνα του Γρηγόρη, ανεβαίνει μαζί με τον Στασινόπουλο στο βουνό, για να διαπραγματευτεί την παράδοση του αγαπημένου συζύγου της, Στράτου. Η κόρη τους, Αλεξάνδρα Ραζίνη, δημοσιογράφος στην Αθήνα, μαθαίνοντας τα νέα από την εφημερίδα της, αποφασίζει να γυρίσει μετά από χρόνια στον Τύρναβο για να μάθει από κοντά τι συμβαίνει.

Παράλληλα η Στάσα Σκούταρη, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει με την οικογένειά της τον Τύρναβο και να μετακομίσουν στη Λάρισα. Δεν ξέρει βέβαια πως την ίδια στιγμή η Ιουλία έχει αποφασίσει με τον Γρηγόρη να κλεφτούν και ήδη ετοιμάζονται να φύγουν για την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τηλεθεατή, η Στάσα και η Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που θα μείνουν στη Λάρισα. Εκεί ο Γρηγόρης θα βρει ευκαιρία να συναντήσει και πάλι την Ιουλία και θα της υποσχεθεί ότι θα κάνει τα πάντα για να φύγουν οι δυο τους στην Αθήνα. Βέβαια και οι δυο τους, αγνοούν το προξενιό που έχει ήδη στείλει ο Γεωργίκης Προβιός, που θέλει πολύ την Ιουλία.

Αυτό το προξενιό δημιουργεί μεγάλο θέμα στην Ιουλία και την φέρνει αντιμέτωπη με τον θάνατο. Ο Γεωργίκης νιώθει ενοχές για το ατύχημα που της προξένησε και έρχεται πιο κοντά με την οικογένειά της. Η κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ιουλία, κινητοποιεί και τον Γρηγόρη να κάνει τα πάντα και να πάει να την δει στο νοσοκομείο. Η Στάσα παράλληλα, φοβάται για την σχέση της Ιουλίας και του Γρηγόρη και της αναφέρει το προξενιό του Γεωργίκη, αλλά η Ιουλία δεν το δέχεται. Από την άλλη, μαθαίνει ότι είναι έγκυος από τον Γρηγόρη και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This