Σασμός spoiler: Μετά τον χαμό του Νικηφόρου η Βασιλική μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Must Read

Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού αρχίζουν να δείχνουν άρνηση για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη. Το γεγονός ωστόσο πως η γιαγιά Ειρήνη μπαίνει στο νοσοκομείο, αναγκάζει το ζευγάρι να αναβάλλει επ’ αόριστο τον αρραβώνα. Η Αργυρώ δεν μπορεί να μην παρατηρήσει πως όταν ξεκινούν διαδικασίες για γάμο ή αρραβώνα, πάντα παρουσιάζονται προβλήματα. «Εμείς θα πάμε κόντρα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, αγάπη μου. Να γίνει καλά η γιαγιά σου και ο αρραβώνας μας θα γίνει».

Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Εύα, ενώ ταυτόχρονα, έχοντας σύμμαχους τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα.

Δημήτρης και Παύλος οργανώνουν για την Αιμιλία μια μικρή γιορτή στο καφενείο με σκοπό να την αποχαιρετίσουν λίγο πριν φύγει για την Αθήνα. Απαντες είναι συγκινημένοι και δεν σταματούν να της δίνουν ευχές. Εκείνη, το ίδιο φορτισμένη, θα τους ευχαριστήσει για τη συνάντηση που της οργάνωσαν λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντα της εισαγγελέως στην Αθήνα και θα τους υποσχεθεί πως οι δρόμοι τους δεν θα χωριστούν. Στενοχωρημένοι με την αποχώρησή της από το νησί θα είναι όμως και η Στέλλα με τον Αντώνη, καθώς οι τρεις τους συνεργάζονταν στενά σε κάθε υπόθεση της αστυνομίας.

Ραγδαίες και σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός! Σύμφωνα με το TV24 έρχεται μια ανατροπή που κανείς δεν περίμενε… Η ζωή θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην μητέρα του Νικηφόρου που θα χαθεί άδοξα από την ζωή και θα την βυθίσει στο πένθος. Το σκοτεινό πρόσωπο της Βασιλικής ξαφνικά θα αλλάξει και θα αρχίσει να κάνει ξανά σχέδια για το μέλλον.

«Ο Λάζαρος θα πάει από το χέρι το δικό μου. Ακούς Καλλιόπη; Είναι δική μου δουλειά αυτός, κανενός άλλου» θα πει στην πεθερά της με την οποία και οργανώνει το χτύπημα στον Λάζαρο, τον άνδρα που θα πυροβολήσει πισώπλατα τον μοναχογιό της.

Η «καπετάνισσα» όπως θα δούμε θα έχει δεχτεί να την βοηθήσει και μάλιστα κρυφά από τον Μαθιό που δεν θα θέλει να χυθεί άλλο αίμα στο όνομα της βεντέτας που μαστίζει τόσα χρόνια το χωριό τους. Ομως μια αδιαθεσία της Βασιλικής, θα θέσει τα σχέδια τους σε κίνδυνο. Πιο συγκεκριμένα, όλα θα ξεκινήσουν όταν η Καλλιόπη πάει στο ξενοδοχείο όπου και εργάζεται η νύφη της να της μιλήσει για το σχέδιο που έχει στο μυαλό της. Ο Νικολής και ο Δημητρός, θα έχουν μόλις ανακαλύψει την κρυψώνα του Λάζαρου και το μόνο που θα μένει είναι οι δυο γυναίκες να οργανώσουν έτσι τα πράγματα ώστε οι υποψίες για τον θάνατο του άνδρα, να μην πέσουν πάνω σε κανέναν Σταματάκη και ειδικότερα πάνω στον Μαθιό. Ενώ λοιπόν εκείνη ξεκινάει να της μιλάει, η Βασιλική χάνει το χρώμα της, θολώνει, και το σχέδιο της Καλλιόπης φτάνει στα αυτιά της συγκεχυμένο. Μόνο σκόρπιες λέξεις θα είναι σε θέση να συγκρατήσει.

Πριν προλάβει η πεθερά της να αντιδράσει, η γυναίκα τελικά θα λιποθυμήσει μπροστά στα μάτια της και θα σωριαστεί στο πάτωμα. Οι φωνές της Καλλιόπης θα ακουστούν σε όλο το κτίριο τη στιγμή που θα είναι πάνω της και θα προσπαθεί να την συνεφέρει. «Βασιλική, Βασιλική.. γρήγορα ένα γιατρό. Βοήθεια χάνω την νύφη μου» θα φωνάζει η «καπετάνισσα» κάνοντας άπαντες να τρέξουν κοντά στις δυο γυναίκες.

«Ιντα ναι γιατρέ. Ιντα έχει η νύφη μου;» θα ρωτήσει η Καλλιόπη τον γιατρό που θα δώσει τις πρώτες βοήθειες και εκείνος θα της πει οτι η πίεση της είναι πολύ χαμηλή. Θα την βάλουν να καθίσει αναπαυτικά, θα της δώσουν νερό, όμως ο γιατρός θα την συμβουλέψει να κάνει αιματολογικές εξετάσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η Βασιλική όμως θα έχει διαφορετική άποψη, την οποία και θα εκφράσει στον άνδρα της λίγο αργότερα.

«Είμαι μια χαρά Μαθιό μου. Δεν έπρεπε να σε ανησυχήσει η μάνα σου. Απλά δεν είχα φάει καλά. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Δεν θέλω να με έχεις άγχος» θα του πει αλλά εκείνος θα συνεχίσει να ανησυχεί. Για να τον ηρεμήσει θα του υποσχεθεί πως θα πάει για εξετάσεις δυο μέρες μετά. Κανείς όμως δεν θα είναι σε θέση να πιστέψει το αποτέλεσμα των αιματολογικών της εξετάσεων. «Κυρία Σταματάκη είστε έγκυος, συγχαρητήρια» θα της πει η μικροβιολόγος όμως η Βασιλική δεν θα μπορεί να διαχειριστεί το χαρμόσυνο νέο.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Εγώ μόλις έχασα το γιο μου, τον Νικηφόρο μου» θα απαντήσει και η κοπέλα απέναντι της θα της πει οτι είναι πολύ τυχερή τότε που θα φέρει στον κόσμο ακόμα ένα παιδί. Μαθιός και Καλλιόπη θα ξετρελαθούν από την χαρά τους και θα θεωρήσουν πως αυτό το μωρό θα φέρει την αλλαγή στην οικογένεια τους που δεν έχει σταματήσει να αποκτά νέες πληγές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This