Το προξενιό της Ιουλίας: O Στασινόπουλος πιάνει Ιουλία και Γρηγόρη επ’ αυτοφώρω

Must Read

Η Ιουλία μαθαίνοντας τ’ αποτελέσματα των εξετάσεών της στο νοσοκομείο βρίσκεται σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να τα μοιραστεί με κανέναν. Πώς να ξεστομίσει κάτι τέτοιο και σε ποιον; Και ενώ ο Γρηγόρης καταφέρνει και τρυπώνει κρυφά στο νοσοκομείο για να τη δει, ο Στασινόπουλος τους πιάνει επ’ αυτοφώρω και τον απειλεί να μείνει μακριά της. «Μη σε ξαναδώ μαζί της γιατί θα έχεις να κάνεις με εμένα. Ο πατέρας σου από εμένα περιμένει», του λέει κι εκείνος συμμορφώνεται. Η Ιουλία, αποκομμένη από τον αγαπημένο της, αρνείται να δεχτεί ακόμα και την επίσκεψη του Γιωργίκη Προβιού, που της φέρνει τριαντάφυλλα από τον κήπο του αρχοντικού, κάτι που κάνει έξαλλο τον Χρήστο, ο οποίος τα φροντίζει.

Ο Στράτος, μετά και την άρνηση του Στασινόπουλου να τον βοηθήσει όπως του υποσχέθηκε, αναθέτει μια κρίσιμη αποστολή στον Γρηγόρη που πολιορκείται τόσο από τη χωροφυλακή, όσο και από τον δικηγόρο Ατζαλίνα να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για το όπλο του φονικού. Η Στάσα στην προσπάθειά της να πείσει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού, θ’ αποκαλύψει κατά λάθος μια πτυχή της ζωής της που αγνοούσαν όλοι μέχρι τότε. Και καθώς η στιγμή της κατάθεσης έχει φτάσει, ο Στράτος κάνει μια θεαματική ανατροπή, που θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This