Η μάγισσα: Ο Βρώτσος θέλει να πάρει εκδίκηση από τη Θεοφανώ και απειλεί να την σκοτώσει

Must Read

Oι πραγματικοί δολοφόνοι του μωρού είναι η Δαμιανή με την Πολυξένη. Ομως, μέχρι να φτάσει να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη, αρκετά ονόματα θα πέφτουν στο τραπέζι ως ύποπτοι και ένα από αυτά είναι του Βρώτσου, ο οποίος τα βάζει με τη Θεοφανώ και θέλει να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα όμως με το Tv24, η Θεοφανώ εκμυστηρεύεται στη Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει κι εκείνη της προτείνει ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμα… σύμμαχό της. «Μπορείς να βγάλεις χρήματα με αυτό», της λέει και η Θεοφανώ αντιδρά: «Τι είναι αυτά που λες, Σιμώνη; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», και εκείνη επιμένει: «Κακώς, να το προσπαθήσεις! Καλύτερες είναι οι άλλες που το κάνουν επάγγελμα και λένε ψέματα. Εσύ τουλάχιστον έχεις στα αλήθεια το χάρισμα».

Η Θεοφανώ το συζητάει με τον Φρίξο και συγκρούονται εξαιτίας της Σιμώνης και του τρόπου που διάλεξε να τη βοηθήσει με το χάρισμά της: «Θα σε συμβούλευα να μείνεις μακριά από αυτή τη γυναίκα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Είσαι υπερβολικός πιστεύω και σε παρακαλώ πολύ δεν θέλω να μου λες τι να κάνω σαν να είμαι παιδί». Στη συνέχεια, ο Φρίξος ανησυχώντας για εκείνη ενημερώνει την Αγάθη για την επιρροή που ασκεί η Σιμώνει στη Θεοφανώ και η μοναχή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και καταφέρνει να διώξει από κοντά της τη Σιμώνη.

Η αποκάλυψη και ο κίνδυνος στην Μάγισσα

Στο μεταξύ, ένα νέο όραµα της Θεοφανώς θα της δείξει αυτό που τόσο λαχταρά ο Μιχαήλ: Τον δολοφόνο του µωρού! Οµως τρέµει από τον φόβο της και δεν τολµάει να το πει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό! Από την άλλη, όµως, θέλει να τον ξεσκεπάσει καθώς όσο περνάει ο καιρός ολοένα και άσχετοι με τον φόνο άνθρωποι μπλέκονται στην υπόθεση με κίνδυνο τις ζωές τους. Ετσι το συζητάει με τον Φρίξο, τον οποίο και εμπιστεύεται: «Είδα τον δολοφόνο του μωρού… Είναι ο Βρώτσος, Φρίξο, τι θα κάνουμε», του λέει με τρόμο και εκείνος την καθησυχάζει: «Πρέπει να σιγουρευτούμε πρώτα και μετά να το πεις στον αφέντη, είδες τι έγινε με τον Παναγή, μην πάρουμε στον λαιμό μας κάποιον αθώο».

Ετσι, μαζί στήνουν ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο του βρέφους. Μόνο που όλο αυτό κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους και τώρα οι υποψίες πέφτουν πάνω τους για τον φόνο του βρέφους. Η Μορφούλα αντιλαμβάνεται τα μυστικά των δύο φίλων και αναγκάζει τον Φρίξο να της πει την αλήθεια: «Πιστεύουμε πως ο Βρώτσος σκότωσε το μωρό και έχουμε ένα σχέδιο για να τον ξεσκεπάσουμε».

Στο μεταξύ, η Πολυξένη που αντιλαμβάνεται ότι το θανάσιμο μυστικό το δικό της και της Δαμιανής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, φροντίζει να ρίξει πάνω στη Θεοφανώ τις υποψίες για τον φόνο της Χάιδως λέγοντας στον Βρώτσο πως είχαν τσακωθεί οι δυο τους λίγο πριν τον τραγικό θάνατο της κοπέλας. Ετσι ο Βρώτσος αναλαμβάνει δράση και θέλει να σκοτώσει ο ίδιος τη Θεοφανώ για να εκδικηθεί τον θάνατο της αγαπημένης του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This