H Μάγισσα: H Μεταξία σχεδιάζει να βγάλει από την μέση την Μεταξία κατηγορώντας τη Θεανώ

Must Read

Ένα νέο όραμα της Θεοφανώς θα της δείξει αυτό που τόσο λαχταρά ο Μιχαήλ: Τον δολοφόνο του µωρού! Όμως τρέμει από τον φόβο της και δεν το λέει τολμάει να το πει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό! Από την άλλη, όμως, θέλει να µιλήσει κάπου γι’ αυτό καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο µεγαλύτερες συμφορές έρχονται στον πύργο των Λασκαραίων.

Το όραμα που είδε την οδηγεί στον Βρώτσο, αλλά κανείς δεν θα πιστέψει ότι λέει την αλήθεια, γι’ αυτό και αποφασίζει µαζί µε τη βοήθεια του Φρίξου, του µοναδικού ανθρώπου που εµπιστεύεται, να στήνουν ένα σχέδιο για να τον ξεσκεπάσουν. Μόνο που η Πολυξένη, που µαζί µε τη Δαµιανή σκότωσαν το µωρό, µπαίνει εµπόδιο στα σχέδιά τους.

Μπορεί η καρδιά της Μεταξίας να ανήκει στον Τζανή, αλλά εγωιστικά προσπαθεί να διεκδικήσει και τον Μάρκο, καθώς ξέρει πως εκεί είναι το μέλλον της για να εδραιωθεί ως η κυρία του πύργου των Λασκαραίων. Έτσι, σύμφωνα με το TV24, στα νέα επεισόδια της σειράς, Η Μάγισσα, οι υποψίες της πως ο άντρας της συναντιέται κρυφά με την υπηρέτρια του πύργου, τη Θεοφανώ, την κάνουν έξαλλη και το μίσος της για τη νεαρή κοπέλα ολοένα και μεγαλώνει.

Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο θέλει η Μεταξία, η οποία ενώ είναι βαθιά και τρελά ερωτευμένη με τον αδελφό του άντρα της, τον Τζανή, παράλληλα προσπαθεί να διεκδικήσει και τον σύζυγό της, τον Μάρκο. Ξέρει πολύ καλά πως με τον τελευταίο θα έχει ένα καλό μέλλον. Ετσι, όταν πέφτει στην αντίληψή της πως εκείνος όχι μόνο έχει συναισθήματα για την υπηρέτρια Θεοφανώ, αλλά τη συναντάει και κρυφά, γίνεται έξω φρενών και το μίσος της για εκείνη ολοένα και μεγαλώνει. Θέλει πάση θυσία να απαλλαγεί από την παρουσία της, αλλά γνωρίζει πως έχει την εύνοια του Μιχαήλ Λάσκαρη και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για να το πετύχει!

Στο μεταξύ, μια ακόμα κρυφή συνάντηση Θεοφανώς και Μάρκου γίνεται αντιληπτή από τη Μεταξία, η οποία αυτή τη φορά αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ, την οποία τραβάει από τα μαλλιά και την απειλεί: «Μείνε μακριά από τον άντρα μου, δουλικό, ούτε να τον κοιτάς δεν σου επιτρέπω! Πιστεύεις πως θα τον κάνεις ποτέ δικό σου; Θα σε καταστρέψω αν μάθω ότι έριξες το βλέμμα σου πάνω του, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκες, βρομιάρα», της φωνάζει.

Παράλληλα με όλα αυτά, η απόφαση του Μιχαήλ και της Δαμιανής να παντρέψουν τον Τζανή με την Κερασίνα καταρρακώνει τη Μεταξία, η οποία δεν μπορεί να κρύψει το μίσος της για την αντίζηλό της και δείχνει ένα κακό πρόσωπο απέναντι στη μέλλουσα νύφη των Λασκαραίων. Κάτι που εξοργίζει τον Τζανή: «Σταμάτα πια τα κόλπα που κάνεις! Ο γάμος θα γίνει είτε το θέλουμε είτε όχι», της ξεκαθαρίζει.

Και πράγματι λίγο καιρό αργότερα ο λαμπερός γάμος Τζανή και Κερασίνας, που θα κάνει ακόμα πιο ισχυρές τις οικογένειες Λάσκαρη και Δραγουμάνου, πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια. Όμως, η Μεταξία είναι αποφασισμένη να βγάλει από τη ζωή του Τζανή την Κερασίνα και για να μπορέσει να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδια που έχει στο μυαλό της θα πρέπει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στην αντίζηλό της. Έτσι μετά τον γάμο τείνει -ψεύτικη- χείρα φιλίας στην Κερασίνα και εκείνη δείχνει να την αποδέχεται.

Όμως, τα πραγματικά της κίνητρα είναι να τη βγάλει από τη μέση μια και καλή. Κι επειδή δεν μπορεί να τη σκοτώσει έτσι απλά, θέλοντας παράλληλα να εκδικηθεί και τη Θεοφανώ για τις κρυφές συναντήσεις με τον Μάρκο, αποφασίζει να μπλέξει τη Θεοφανώ στο φονικό που σχεδιάζει. Αφού καταφέρνει να βρει δηλητήριο, στη συνέχεια το ρίχνει στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Κερασίνα. Σύμφωνα με το σχέδιο της Μεταξίας, και η Κερασίνα θα πεθάνει και η Θεοφανώ που θα κατηγορηθεί για τον θάνατό της θα πεθάνει μετά από εντολή του Μιχαήλ, που θα θέλει να την τιμωρήσει. Ετσι, αφού βγουν από τη μέση Κερασίνα και Θεοφανώ, η Μεταξία θα έχει διαθέσιμους και τους δύο άντρες της ζωής της! Μόνο που τίποτε απ’ όσα οργάνωνε δεν πήγε όπως τα υπολόγιζε και η δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούριες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων.

Ωστόσο δεν θέλει μόνο η Μεταξία να σκοτώσει την Θεοφανώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This