Σασμός spoiler: Η καπετάνισσα ανοίγει την βεντέτα ξανά

Must Read

Ο Σταμάτης Κωστάκης, συγκρατούμενος του Βασίλη στην φυλακή, εμφανίζεται στην Καλλιόπη και της δίνει ένα μενταγιόν και τον αναπτήρα του άνδρα της. Όμως πίσω από το μενταγιόν υπάρχει για εκείνη ένα μήνυμα που λέει ότι ο Παύλος Βρουλάκης ήταν αυτός που σκότωσε τον άνδρα της. Η ζωή της ανατρέπεται ακόμα μια φορά και σκέφτεται τι πρέπει να κάνει. Το ίδιο σκεπτικός φαίνεται πως είναι και ο Αντρέας που μαθαίνει πως μετά την κουβέντα του με την γιαγιά εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο αφού υπέστη οξύτατο έμφραγμα του μυοκαρδίου. Χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο, πηγαίνει να την δει. Ξέρει βαθιά μέσα του πως αν της μιλήσει έστω και στο κρεβάτι του νοσοκομείου, θα πάνε όλα καλύτερα.

Στο μεταξύ, ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα από τον αδελφό του που προσπαθεί να του εξηγήσει. «Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει μέσα μου Μαθιό. Έπρεπε να μιλήσεις από την αρχή στην αστυνομία. Και εκείνη θα ήξερε τι να κάνει με τον Στεφανή. Δεν είχες κάνενα δικαίωμα να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Πες μου κάτι, η μάνα ήξερε;» θα τον ρωτήσει και ο Μαθιός φυσικά θα το αρνηθεί.

Οπότε όταν λίγη ώρα αργότερα η «καπετάνισσα» καλέσει τους γιους της στο σπίτι για να τους ανακοινώσει πως η βεντέτα ανοίγει ξανά, δεν θα της πει τίποτα. «Τι συνέβη μάνα; Εσύ μέχρι χθες ήθελες σαν τρελή να γίνει ο σασμός ανάμεσα στις δυο οικογένειες» θα τη ρωτήσει ο Αστέρης και εκείνη θα τους μιλήσει για την επίσκεψη του Σταμάτη και τα όσα της είπε. «Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να αφήσω την οικογένεια μου, για τις κουβέντες κάποιου που δεν έχουμε δει ξανά στην ζωή μας. Εσύ κάνε ότι νομίζεις αλλά μην μου ζητήσεις να διαλέξω γιατί θα μείνω με την Αργυρώ και τον γιο μας» τονίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=xlyZ2StQYlQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This