Σασμός spoiler: Ο πραγματικός λόγος που Αντρέας θέλει να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες

Must Read

Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, βάζει εκείνη σε νέες υποψίες. «Έχω την εντύπωση πως γυρνάμε πάλι στην αρχή, Αστέρη. Δεν με εμπιστεύεσαι και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσε ο θείος μου να κάνουν σασμό οι οικογένειές μας και τώρα εσύ με πετάς από τη ζωή σου λες και είμαστε ξένοι. Γιατί δεν μου μιλάς;», τον ρωτά ξανά και ξανά και εκείνος της υπόσχεται πως κάποια στιγμή θα της μιλήσει. «Θα το κάνω, Αργυρώ μου. Θα σου μιλήσω, όμως όχι τώρα. Είναι βαρύ αυτό που κουβαλάω μέσα μου και δεν λέγεται εύκολα. Εκτός από αυτό δεν θέλω να θέσω εσένα ή τον Πετράκη μας σε κίνδυνο, γι’ αυτό και δεν σου λέω κουβέντα προς το παρόν», της εξηγεί και τα λόγια του την κάνουν να ανησυχεί ακόμα περισσότερο.

Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό και ο τελευταίος αποφασίζει να μην τον προκαλέσει περισσότερο. Όχι πριν μάθει τον λόγο που έχει τέτοια εμμονή με την οικογένειά του. Με την πρώτη ευκαιρία ρωτά λοιπόν την Καλλιόπη και εκείνη αποφασίζει να του μιλήσει για τον έρωτα της μητέρας του, Μαρίας, με τον Τζανή Σταματάκη, αδελφό του πατέρα του, Βασίλη, που την έκανε να αυτοκτονήσει πριν χρόνια. Ο Μαθιός συγκλονίζεται και τα βάζει με τη μητέρα του που δεν του το είχε αποκαλύψει νωρίτερα. «Τώρα καταλαβαίνω το μένος του μαζί μας, μάνα. Ο Αντρέας δεν έχει άδικο που έχει αυτή τη στάση, όμως θα πρέπει να καταλάβει πως δεν φταίμε εμείς για ό,τι έγινε. Τα χρόνια έχουν περάσει. Τι γυρεύει πλέον από εμάς;», τη ρωτά και εκείνη του απαντά με μία λέξη μόνο. «Εκδίκηση!». Ο Μαθιός χαμηλώνει τα μάτια και σκέφτεται πώς να κινηθεί στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This