Το Προξενιό της Ιουλίας: H Στεφανία ήταν ερωτευμένη με τον Γιωργίκη

Must Read

Η δολοφονία εξιχνιάστηκε όμως η ανάκριση συνεχίζεται ώσπου με σε μια μυστική συμφωνία αλλά και σε μια αμετάκλητη ομολογία.

«Θα σου δώσω ό,τι θέλεις αρκεί να αφήσεις ήσυχο τον γιο μου», λέει ο Στράτος στον Στασινόπουλο. «Αυτό που θέλω είναι να μου πεις πού είναι το όπλο του φόνου», του απαντάει εκείνος. Τελικά το όπλο βρίσκεται ο Γρηγόρης είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την Ιουλία αφού δεν είναι υποχρεωμένος να κρατάει το μυστικό του πατέρα του.

Στο νοσοκομείο, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά, μετά από πολλά χρόνια. «Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ και σε νοιάζομαι. Θέλω να είσαι καλά. Μπορεί να είμαι καμιά φορά απότομος αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με σένα. Κι εγώ έχω πονέσει πολύ με τον θάνατο της μητέρας σου. Θέλω να είμαστε αγαπημένοι σαν πατέρας και γιος», του λέει ο Γιωργίκης.

Στο μεταξύ, η Στάσα και η Κυριακούλα αντιπαρατίθενται με τρόπο που σοκάρει, ενώ η Χάδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, με τον καβγά τους να φέρει στο φως πικρές αλήθειες, μα κι έναν κρυφό, παιδικό έρωτα, αφού η Στεφανία ήταν ερωτευμένη με τον Γιωργίκη.

Στο μεταξύ, η Ιουλία προσπαθεί να αποκαλύψει στον Γρηγόρη το μεγάλο της μυστικό, αλλά χωρίς επιτυχία. «Ο,τι είναι να κάνεις κάνε το γρήγορα γιατί η μητέρα μου με πιέζει να δεχτώ το προξενιό και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια», του εξηγεί, αλλά εκείνος της ζητά πίστωση χρόνου.

Αργότερα η Στάσα της υπενθυμίζει πως ο χρόνος έχει αρχίσει πια να μετράει αντίστροφα μέχρι ν’ αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της. Τη συζήτηση μάνας και κόρης, ακούει ο Ρήγας. «Τι έκανες; Θα σκοτώσω κι εσένα κι αυτόν τον άτιμο», φωνάζει στην αδελφή του και την αρπάζει να τη χτυπήσει με τη μάνα τους να προσπαθεί να την πάρει από τα χέρια του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This