Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία συναντάει τον Χρήστο έξω από το μοναστήρι

Must Read

Η Ιουλία παίρνει την μεγάλη απόφαση και εξομολογείται στον Επιφάνειο όλη την αλήθεια, φέυγοντας όμως συναντά τον Χρήστο ο οποίος δεν την αναγνωρίζει. Ο Επιφάνειος είναι έτοιμος να συναντήσει τον Χρήστο. Η συνάντηση αυτή κρύβει μία μεγάλη εκπληξη.

Την ίδια ώρα, η οικειότητα του Ατζαλίνα απέναντι στην Αλεξάνδρα, είναι ένα αγκάθι για τον Απόστολο που αναγκάζεται να το υπομένει, για όσο καιρό θα παραμείνουν μαζί στον Τύρναβο. Η Κυριακούλα από την άλλη συμβουλεύει την κόρη της να φύγει το συντομότερο με τον Απόστολο για την Αθήνα. Η Αλεξάνδρα συμφωνεί και με βαριά καρδιά αποχαιρετά τόσο τον πατέρα της όσο και τον Δημητρό που της εξομολογείται πόσο την αγαπάει.

\

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This