Σασμός spoiler: Συλλαμβάνεται ο Μαθιός για τον φόνο του Στεφανή – Το φύλο του μωρού που θα φέρει στον κόσμο η Βασιλική

Must Read

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά Σασμό, αφού σύμφωνα με το περιοδικό Tivisirial αναμένονται μεγάλες ανατροπές.

Κι εκεί που νόμιζε η Βασιλική με τον Μαθιό ότι η τύχη τους χαμογέλασε ξανά με τον ερχομό του μωρού τους, η υπόθεση του Στεφανή θα ανοίξει ξανά και ο Μαθιός θα κινδυνεύσει να μπει και πάλι στη φυλακή.

Ο Αντώνης πάντα υποπτευόταν ότι ο Μαθιός σκότωσε τον ξάδερφό του αλλά δεν είχε αποδείξεις. Ο εισαγγελέας όμως, Χρήστος Γιακωβάκης θα αρχίσει να σκαλίζει και πάλι την υπόθεση με τον Αντώνη να του λέει τις θεωρίες του.

Ο ίδιος όμως δεν θα διστάσει να ενημερώσει τον Μαθιό και να του κάνει σαφές ότι: «Μελετώ τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Γιατί ο εισαγγελέας έχει το ίδιο ένστικτο που είχα κι εγώ για σένα. Και θα το πιάσουμε από την αρχή». 

Ο Μαθιός από την μεριά του θα του πει να κάνει αυτό που ρέπει ενώ θα τον ευχαριστήσει για την στήριξη που έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα στην οικογένειά του με τον Αντώνη να του απαντάει: «Σε όσα σε βοήθησα, το έκανα γιατί ήσουν αθώος. Εδώ όμως θαρρώ πως δεν είσαι. Κι αν έχω δίκιο, θα με βρεις μπροστά σου. Απέναντί σου έχεις έναν φίλο τον Αντώνη, αλλά έχεις και έναν αστυνόμο, τον Φραγκιαδάκη».

Έτσι λοιπόν ο Μαθιός ενδέχεται να συλληφθεί και να μην καταφέρει να πιάσει στα χέρια του το νέο μέλος της οικογένειας Σταματάκη. Η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο οποίο θα δώσουν το όνομα της γιαγιάς του, Καλλιόπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This