Σασμός spoiler – Χρήστος και Στέλλα: Η αρχή μιας σχέσης

Must Read

Ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί στην σειρά Σασμός και αυτός θα είναι ανάμεσα στον αυστηρό εισαγγελέα και την δικηγόρο που η γνωριμία τους δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προδιαγραφές

Ο Χρήστος δεν το βάζει κάτω και είναι έτοιμος να ξετυλίξει το κουβάρι όλων των άλυτων υποθέσεων και να μάθει τα κρυμμένα μυστικά των κατοίκων της Άνω Πόριας.

Έτσι λοιπόν καλεί για ακόμη μία φορά την Στέλλα στο γραφείο του για να του δώσει εξηγήσεις σχετικά με την αποδοχή της κληρονομίας που έκανε του Φαρμάκη με εκείνη να του απαντάει: «Μελέτησα πολύ καλά τα ακίνητα που μου άφησε ο εκλιπών και δεν υπήρχε τίποτα επιλήψιμο».

O εισαγγελέας όμως άρχισε να υπαινίσσεται πως η δικηγόρος είχε προσωπικές σχέσεις μαζί του κάτι το οποίο είναι επιλήψιμο. Εκείνη τον διαβεβαίωσε πως δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ εκείνης και του Φαρμάκη και πως δεν της ήταν καθόλου εύκολο να την αποδεχθεί την κληρονομία ωστόσο το έκανε για φιλανθρωπικό σκοπό. Όπως του αποκάλυψε έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασία για να γίνει δομή για αστέγους.

Εκείνος παρά την σκληρή του όψη φαίνεται να χαίρεται και να αρχίσει να βλέπει την δικηγόρο με άλλο μάτι. Ο ίδιος μάλιστα πήρε ο θάρρος να την ρωτήσει αν μπορεί να φιλοξενήσει στην δομή που φτιάχνει τον άστεγο φίλο του με τον σκύλο του. Η Στέλλα δέχθηκε με χαρά κι έτσι πήρε το θάρρος να της προτείνει να συζητήσουν εκτός γραφείου παρέα με λίγο κρασί.

Εκείνη αναγκάστηκε να αρνηθεί γιατί είχε άλλα πλάνα και ο Χρήστος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του γεγονός το οποίο την παραξένεψε.
Η Στέλλα συζήτησε αυτό το σκηνικό με την Θοδώρα και σκέφτηκε να κάνει κίνηση αλλά εκείνη τη συμβούλεψε να μην το κάνει. Έτσι ο Χρήστος φανερά απογοητευμένος ξαναέβγαλε το σκληρό του πρόσωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This