Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης αποκαλύπτει μία μεγάλη αλήθεια στον Χριστόφορο

Must Read

Ο Βύρωνας αποκαλύπτει στο Ντίνο ότι η Ηλέκτρα του έλεγε ψέματα για την εγκυμοσύνη και είναι διατεθειμένος να ψάξει την αλήθεια εις βάθος.

Ο Πάρης δεν μπορεί να ανεχτεί να ανακατεύονται άλλο τρίτοι, στη ζωή του κι έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του παίρνοντας την πρωτοβουλία να βρει την Αμαλία και να της ζητήσει να τον συγχωρέσει αλλά και να τον βοηθήσει να μεταπείσει τον πατέρα της να τον αφήσει να ζήσει τον έρωτά του με την Γεωργία.

Ο Αποστόλης προκειμένου να βοηθήσει τον γιο του προσπαθεί να κάνει μία κρυφή συμφωνία με τον Χριστόφορο χωρίς όμως να είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα του πρότεινε πως αν αφήσει ήσυχο τον Πάρη και την Γεωργία, θα του αποκάλυπτε τι ήταν αυτό που είπε στον Άγη για την Βικτωρία. Έτσι λοιπόν του αποκάλυψε πως η Βικτωρία δεν είναι μάνα του Άγη με τον Χριστόφορο να του τονίζει πως δεν θέλει να μάθει τίποτα.
Μία έρευνα που είχε ζητήσει ο Σωτήρης θα έχει μεν θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα ευρήματά της θα φέρουν κάποιους σε πολύ δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This