Ζερόμ Καλούτα: «Διαβάσαμε περισσότερο απ’ ό,τι στις Πανελλήνιες για τη Eurovision»

Τι απαντά για τα αρνητικά σχόλια και τις αστοχίες

Must Read

Να δικαιολογήσει τα χιλιάδες αρνητικά που ακούστηκαν για τον σχολιασμό της πρόσφατης Eurovision την οποία έκανε με τον Θανάση Αλευρά για λογαριασμό της ΕΡΤ θέλησε ο Ζερόμ Καλούτα τονίζοντας ότι είχε διαβάσει περισσότερο και από τις Πανελλήνιες!

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είπε:

«Ζήσαμε απίστευτα πράγματα, είναι όνειρο. Για του χρόνου δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, μόνο κάποιες καταθέσεις».

Και συνέχισε:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι γι’ αυτό».

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σχετικά με το Σαν Μαρίνο που χαρακτήρισε λανθασμένα «νησί» είπε με…χιούμορ: «Σας έχω ένα νέο το Σαν Μαρίνο τελικά δεν είναι νησί».

«Εμείς δεν θεωρούμε ότι ήμαστε αδιάβαστοι, θεωρούμε ότι ήμασταν εκεί και λέγαμε πράγματα που αφορούσαν την οργάνωση. Έχουμε έναν άλλο τρόπο και ο άλλος τρόπος γενικά στη ζωή δεν είναι κακός τρόπος, απλά είναι άλλος. Πήγαμε σαν καλλιτέχνες που έχουν ανέβει πάνω σε σκηνή να παρουσιάσουν άλλους καλλιτέχνες, αυτό ήταν το κόνσεπτ. Οι προκάτοχοί μας δεν ήταν καλλιτέχνες που είχαν ανέβει στη σκηνή, πέρα από τον κύριο Καπουτζίδη», πρόσθεσε.

Για το ότι μιλούσαν όσο τραγουδούσε η Έλενα Παπαρίζου, ο Ζερόμ Καλούτα είπε: «Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε κατά λάθος. Είχα αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό».

Ο Ζερόμ Καλούτα δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού, ο οποίος είπε ότι είναι προσβλητική η προχειρότητα που επέδειξαν. Απλά χαμογέλασε και δεν είπε τίποτα…

Δείτε τις δηλώσεις του:



Δείτε επίσης:

Netta: H Iσραηλινή ξαφνιάζει με τη νέα της εικόνα μετά τη νίκη πριν 6 χρόνια στη Eurovision

Eurovision 2024: Έσπασε το βραβείο ο Ελβετός νικητής – «Θέλει φτιάξιμο όπως και ο διαγωνισμός»

Eurovision της ντροπής: Μόνο οι Ουκρανοί έδωσαν δωδεκάρι στην Ελβετία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This