Εδώ η Τατιάνα, εκεί η Τατιάνα…

Πού θα είναι του χρόνου η Στεφανίδου; Alpha και ΑΝΤ1 διεκδικούν την κυρία της ενημέρωσης

Must Read

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος στη συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι, έπειτα από τρία χρόνια. Το συμβόλαιο της Στεφανίδου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι σχεδόν πριν από το Πάσχα άρχισαν οι επαφές με τη διοίκηση του σταθμού και την παρουσιάστρια.

Η εκπομπή «Tlive», παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, σημείωνε υψηλές για το κανάλι τηλεθεάσεις, η διοίκηση του Alpha όμως έχει αποφασίσει αλλαγές στη στρατηγική του σταθμού για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενισχυθεί το ψυχαγωγικό προφίλ και στη μεσημεριανή ζώνη, με αποτέλεσμα η ενημερωτική εκπομπή να μην εντάσσεται στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, θα βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο… μικροσκόπιο δύο άλλων τηλεοπτικών σταθμών που πιστεύουν σε αυτήν και στη δημοτικότητα που έχει στο κοινό. Το πρώτο σενάριο θέλει ως νέο επαγγελματικό προορισμό της τον Σκάι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, παρουσιάζοντας, αρχικά, καθημερινή πρωινή εκπομπή, ενώ στη συνέχεια και με την έλευση του Γιώργου Λιάγκα μετακινήθηκε στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.Το όνομά της ακούγεται αυτή τη φορά για ενημερωτική εκπομπή με κοινωνικό προσανατολισμό στη ζώνη 12.00-14.00, απέναντι δηλαδή από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star. Αυτή θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική μάχη. Στο κανάλι του Φαλήρου γίνεται γενναίο άνοιγμα προς την ενημέρωση, ως εκ τούτου θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο επαγγελματικό βήμα της γνωστής δημοσιογράφου.

Το δεύτερο σενάριο που ακούστηκε είναι ο ΑΝΤ1. Ο σταθμός του Αμαρουσίου εδώ και δύο σεζόν έχει διερευνήσει το ενδεχόμενο να στήσει καθημερινή απογευματινή εκπομπή.
Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αρνηθεί στο παρελθόν αυτήν την πρόταση, ενώ αργότερα το ίδιο συνέβη και με τον δημοσιογράφο Νίκο Στραβελάκη. Η Τατιάνα Στεφανίδου θα μπορούσε να ήταν μια λύση για τη συγκεκριμένη ζώνη, αν κι εφόσον ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να την ενεργοποιήσει. Μια άλλη εναλλακτική είναι το πολύ πρωινό πρόγραμμα, από τις 06.00 έως τις 10.00, που μένει κενό μετά τη δρομολογημένη αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη. Υπάρχουν και εκείνοι στη μιντιακή αγορά που θέλουν την Τατιάνα να φλερτάρει με το Mega, κανάλι στο οποίο εργάζεται ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος, το στενό της περιβάλλον, όμως, το διαψεύδει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This