Aνακαλεί την απόφαση για το Associated Press το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι ζωντανές μεταδόσεις

To υπουργείο Άμυνας θα επανεξετάσει την υπόθεση

Must Read

Ανέκρουσε πρύμναν το Ισραήλ το βράδυ της Τρίτης και ανακάλεσε την απόφαση να απαγορεύσει στο Associated Press την ζωντανή μετάδοση από τον πόλεμο στην Λωρίδα της Γάζας. Είχε προηγηθεί έφοδος αξιωματούχων της κυβέρνησης Νετανιάχου στα γραφεία του ειδησεογραφικού πρακτορείου στην πόλη Σντερότ και κατάσχεση του εξοπλισμού προκαλώντας την διεθνή κατακραυγή.

Δείτε το βίντεο




 

Ο Ισραηλινός υπουργός Επικοινωνιών, Σλόμο Κάρχι, ανακοίνωσε ότι ανακαλείται η απόφαση του να αναστείλει την live μετάδοση από το AP εικόνων από την Γάζα, μετά τις πιέσεις της Ουάσινγκτον για το ζήτημα της ελευθεροτυπίας.

«Δεδομένου ότι το υπουργείο Άμυνας επιθυμεί να εξετάσει το θέμα των μεταδόσεων από την πόλη Σντερότ και του κινδύνου για τις δυνάμεις μας, έδωσα εντολή να ακυρωθεί η επιχείρηση και να επιστραφεί ο εξοπλισμός στο πρακτορείο AP μέχρι το υπουργείο Άμυνας να αποφασίσει» ανέφερε ο Σλόμο Κάρχι.

Οι ισραηλινές Αρχές κατέσχεσαν τον εξοπλισμό το αμερικανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου υποστηρίζοντας πως παραβίασε τον νόμο με ζωντανή ροή εικόνας στο Al Jazeera.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This