Κόβεται το «TV Queen», που «σέρβιρε» στο Open ο Κοκλώνης!

Το ριάλιτι με τις wannabe παρουσιάστριες έφτανε μετά βίας το 1,8% στην τηλεθέαση

Must Read

«Σάπισε» γρήγορα στην τηλεοπτική αγορά το ξινό φρούτο που σέρβιρε μέσω του Open ο Νίκος Κοκλώνης (θα μας πείτε, έχει άλλους πονοκεφάλους μετά τις αποκαλύψεις της «Espresso» για την κομπίνα που είχε στήσει ταξιδιωτικό γραφείο μέσω ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού που φέρουν την υπογραφή του)! Ο λόγος για το «TV Queen», το οποίο κόβεται άρον άρον στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, μια και οι παίκτριες που ήθελαν να γίνουν παρουσιάστριες (τρομάρα τους) δεν έκαναν γκελ στο κοινό (φανταστείτε τι νούμερα θα έκαναν αν –Θεός φυλάξοι– έκαναν καριέρα στην TV), με την τηλεθέαση να φτάνει μετά βίας το 2,7% στο δυναμικό κοινό και το 1,8% στο σύνολο!

Το ριάλιτι παραγωγής Barking Welll Media του Νίκου Κοκλώνη έκανε εκτάκτως χθες τον ημιτελικό και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελικός και το τελευταίο επεισόδιο θα μεταδοθούν πιθανότατα την Παρασκευή 14 Ιουνίου ή την Κυριακή 16 Ιουνίου (όχι ότι έχει καμιά σημασία, αλλά λέμε τώρα!) Ετσι λοιπόν, περίπου έναν μήνα μετά την πρεμιέρα του, το «TV Queen» με την αδιάφορη Ιωάννα Μαλέσκου σε ρόλο παρουσιάστριας, τον ιντριγκαδόρο αλλά old fashion Ανδρέα Μικρούτσικο σε ρόλο διευθυντή της «ακαδημίας» και την Κατερίνα Γκαγκάκη (άλλο ένα παράσημο μετά τη… μεγατόνων συνεργασία της με τον Φουρθιώτη στο… αείμνηστο «Star Academy» του Epsilon), τον Τάσο Τρύφωνος (αλήθεια, πώς αισθάνεται με το όλο θέαμα σε σύγκριση με το εξαιρετικό «Tετ α τετ» στον Alpha Κύπρου;), την Ελενα Χριστοπούλου (μετά το «GNTM», το «TV Queen» φαντάζει μια φυσική εξέλιξη στην τηλεοπτική της καριέρα) και τον make up artist Παντελή Τουτουντζή, θα περάσει στην trash ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Ελενα Χριστοπούλου

Προφανώς ο Νίκος Κοκλώνης πίστευε ότι ένα ριάλιτι με πρωταγωνίστριες παίκτριες που θα μπορούσαν άνετα να είναι και σε ριάλιτι τύπου «Big Brother», «Power of love», «Bachelor» κ.λπ. και ονειρεύονται καριέρα παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση θα έκανε κλικ στους τηλεθεατές! Μάλλον θα πρέπει να του πει κάποιος από το Open που του παραχώρησαν την ψυχαγωγική ζώνη πως το κοινό δεν μασά από ξινά φρούτα και απλά τα… φτύνει!

Κατερίνα Γκαγκάκη

Στα αλήθεια, Νίκο Κοκλώνη, πίστευες πως οι τηλεθεατές θα κάθονταν να δουν μια δασκάλα που ονειρεύεται να παρουσιάσει ένα talk show ή μία εκπομπή για σχέσεις σαν μια νέα Ειρήνη Χειρδάρη, ένα μοντέλο που θέλει να παρουσιάζει ενημερωτικές εκπομπές, μια διαδικτυακή τηλεπωλήτρια με «είδωλο» εσένα, μια πρώην αεροσυνοδό wannabe νέα Σπυροπούλου, μια σπουδάστρια αισθητικής που έχει για αγαπημένο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και πάει λέγοντας;

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This