Mitsi Var: Ο Μητσικώστας σε ρόλο… Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γρηγόρη Πετράκου

Τα απολαυστικά σκετσάκια

Must Read

Σε τρελά κέφια και πάλι το Mitsi Var! Ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα στην εβδομάδα… έδωσε ρέστα. Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκότρύπωσε δίπλα στους πρωταγωνιστές του θριάμβου. Το πλάνο που συζητήθηκε περισσότερο ήταν εκείνο του… 3D Ευαγγελάτου, δίπλα στον  Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν βούτυρο στο ψωμί του Γιώργου Μητσικώστα, ο οποίος την πήρε στο Mitsi Var και κυριολεκτικά με το χιουμοριστικό σκετσάκι… την απογείωσε. Δείτε επίσης ένα ακόμη απολαυστικό σκηνικό, στο βίντεο που ακολουθεί με πρωταγωνιστή… τον Γρηγόρη Πετράκο!







 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This