Η Ελλάδα υπέγραψε ψήφισμα της Ε.Ε. για Επίτροπο ΛΟΑΤΚΙ στην νέα Κομισιόν!

Στην Εστία που κυκλοφορεί

Must Read

Διαβάστε στην «Εστία»: Η «Εστία της Κυριακής» αποκαλύπτει όλο το κείμενο ντοκουμέντο το οποίο ενέκριναν 18 χώρες της Ε.Ε. και το καταψήφισαν 9 με αρχηγό την Ιταλία της Μελόνι – Φέρει την υπογραφή της Γενικής Γραμματέως Ισότητας προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ Ζέφης Δημαδάμα, η οποία με ανάρτηση της στο Twitter θεωρεί την μητρότητα «εμπόδιο για την καριέρα»! – Να τους χαίρεστε – Ρατσιστική διάκριση υπέρ των ομοφυλοφίλων και εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων η σύσταση ειδικής θέσης Επιτρόπου με κονδύλια για την διαφορετικότητα – Οι τρίτεκνοι στην Ελλάδα διαμαρτύρονται ότι η κυβέρνηση τους ενέπαιξε και δεν τους εξίσωσέ με τους τετράτεκνους αλλά στην Ευρώπη τα δίνει όλα υπέρ των ομόφυλων ζευγαριών – Νέο κτύπημα στο θεσμό της οικογένειας – της Μαρίας Δεναξά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τελευταία ευκαιρία στις Ευρωεκλογές, όσοι βαρεθήκατε να σας διαλύουν τη ζωή και να χλευάζουν τις αξίες σας να ψηφίσετε ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

    Ειδικά η υποκριτική πονηρή ΝΔ που από τη μια το παίζει ψευτοκεντροδεξιά και από την άλλη, στην πράξη, εφαρμόζει έξαλλη woke αντζέντα.

    Τι να θυμηθείς; Γάμους, τεκνοθεσίες, Σακελλαροπούλου, Μακεδονία, δούλεμα στις μητέρες και στις οικογένειες; Τα γλέντια του Σκέρτσου για το γαμονομοσχέδιο; Να δώσουμε μία απάντηση την Κυριακή 9 Ιουνίου. Δεν θα πάθετε κάτι αν απελευθερωθείτε μια φορά από τη συνήθεια. Υπάρχουν και μικρά κόμματα που αξίζει να ζήσουν.

    • Από μάς εξαρτάται, αν δεν συμφωνούμε με την woke ατζέντα, που προωθείται από την κυβέρνηση και στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουμε μία ευκαιρία και σε μικρά κόμματα, που δεν ακολουθούν αυτήν την πολιτική.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This