Ούτε γάμος ούτε βάφτιση Μουτσινά – Alpha

Must Read

Δεν φαίνεται τελικά να καταλήγει σε τηλεοπτικό γάμο το φλερτ του Νίκου Μουτσινά και του Alpha, και η αιτία είναι το κόστος μιας… κινηματογραφικής βάπτισης! Tο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ήταν το απόλυτο φαβορί για την τηλεοπτική επιστροφή του δημοφιλούς παρουσιαστή. Ωστόσο τα δεδομένα έχουν ανατραπεί τα τελευταία 24ωρα.

Δυστυχώς, υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών. Τρία είναι τα βασικά σημεία τριβής: Το πρώτο είναι η μετάδοση της εκπομπής του παρουσιαστή και ηθοποιού. Ο Νίκος Μουτσινάς από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει late night εκπομπή, αίτημα απόλυτα σεβαστό και δεκτό από τον Alpha.

Oμως, η επιθυμία του παρουσιαστή να βγαίνει live η νυχτερινή εκπομπή του δεν βρίσκει σύμφωνο το κανάλι, καθώς χρειάζεται επιπλέον βάρδια τεχνικών και αυτό ανεβάζει σημαντικά το κόστος. Το δεύτερο σημείο τριβής είναι η αμοιβή του ίδιου του παρουσιαστή. Ο ίδιος δεν μετακινείται από το ποσό που έχει ζητήσει όσον αφορά τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του και το κανάλι ζορίζεται οικονομικά. Το τρίτο και το πιο σημαντικό σημείο διαφωνίας είναι η νέα ταινία του Νίκου Μουτσινά.

Η μεταφορά του θεατρικού του έργου στη μεγάλη οθόνη «Τα βαφτίσια», με ένα πολυπληθές καστ ηθοποιών, έχει συνδεθεί με το το θέμα της χρηματοδότησης της ταινίας από το κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί ο Νίκος Μουτσινάς και εκεί ο Αlpha σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This