Αφρ. Λατινοπούλου: «Η Φαίη Σκορδά έδωσε εντολή να μου κλείσουν τα social media»

«Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δημοκρατικά κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε»

Must Read

Καλεσμένη στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν το πρωί της Τετάρτης η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η υποψήφια στις επικείμενες Ευρωεκλογές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Φαίη Σκορδά λέγοντας:

«Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι ακόμα και είναι σημαντικό, και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τον χρόνο που μου έδωσες σήμερα, γιατί αυτό που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχει ένας φασισμός στα κανάλια. Ήθελα να ευχαριστήσω κι εσένα προσωπικά, που μου έδωσες την δυνατότητα να μιλήσω, γιατί αυτό που βιώνω ακόμα και σήμερα είναι ότι το τηλεοπτικό μας σποτ στην ΕΡΤ για παράδειγμα δεν έπαιξε λόγω του ότι χρησιμοποιούμε σκηνές από την Eurovision, την οποία εμείς πληρώνουμε. Κόβονται αυτά και φιμώνεται η άποψή μας καθημερινά.

Συνάδελφός σου, η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε και δήλωσε δημόσια: ‘κλείστε της τα social media’ και έδωσε εντολή. Έχω και το βίντεο. Η κ. Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό. Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δημοκρατικά πάντα κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε».

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This