Δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο από τη συνέντευξη για τα Τέμπη το απογευματινό δελτίο της ΕΡΤ

ΣΥΡΙΖΑ: «Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μαγαζάκι του κ. Μητσοτάκη»

Must Read

Απόλυτα ευθυγραμμισμένη στην κυβερνητική γραμμή της αποσιώπησης και της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών είναι η κρατική τηλεόραση, η οποία στο απογευματινό της δελτίο ειδήσεων δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο από την ιδιαιτέρως σημαντική συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία του ΔΣΑ με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τέμπη 2023 και θέμα: «Το αίτημα 1.500.000 πολιτών για την τροποποίηση της ποινικής ευθύνης Υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας».

Όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας δριμεία κριτική τόσο στην ΕΡΤ όσο και στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, «ο φόβος του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και την ελληνική κοινωνία συνολικά, που ζητά δικαιοσύνη για τα Τέμπη, τον οδηγεί σε πρωτοφανείς αθλιότητες, οι οποίες υπονομεύουν την ίδια τη Δημοκρατία».

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η Δημόσια Τηλεόραση, ωστόσο, δεν είναι μαγαζάκι ούτε του κ. Μητσοτάκη, ούτε του κ. Ζούλα, ούτε και κανενός άλλου» και προσθέτει: «Το σιωπητήριο που θέλει να επιβάλει η ΝΔ προεκλογικά δεν θα επιτρέψουμε να περάσει».

Καταλήγει με προειδοποίηση για συνέχιση του αγώνα για δικαίωση στη μνήμη των θυμάτων:

«Το μήνυμα του Συλλόγου θα φτάσει στην ελληνική κοινωνία, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του. Και, βεβαίως, η αγωνία και ο αγώνας τους για δικαίωση δεν πρόκειται ούτε να μπαζωθεί ούτε και να αρχειοθετηθεί από το βαθύ κράτος του κ. Μητσοτάκη».

Λίγο νωρίτερα, αίσθηση είχε προκαλέσει η επιδεικτική απουσία του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τη συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας η Μαρία Καρυστιανού για μία ακόμη φορά έκανε και τις πέτρες να ραγίσουν, ενώ ισχυρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Δημήτρης Βερβεσός.

Το έτερο κρατικό μέσο, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ), είχε στραμμένα τα ραντάρ του στην… Τανζανία και δεν βρήκε την ευκαιρία να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στα όσα σημαντικά ελέχθησαν στα γραφεία του ΔΣΑ…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άραγε ποιος είναι καθημερινά ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολουθούν ΕΤ1, ΕΤ2 & ΕΤ3 συνολικά ???
    Φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερος (!?!) από το 1.500.000 ταυτοποιημένων πολιτών…
    και τους πληρώνουμε κάθε μήνα μέσω λογαριασμών ΟΤΑ….

  2. Όπως ακριβώς η κόκκινη ΕΡΤ του μάπα του Τσακνή, έθαβε κάθε πρωτοβουλία για τα 115 απανθρακωμένα αθώα θύματα στο Μάτι.

  3. Γράφει η ιστοσελίδα για την ΕΡΤ . Μπορεί κάποια ή Κάποιος να μου πει αν έπαιξε η συγκεκριμένη συνάθροιση των Δικηγόρων και βουλευτών της Αντιπολίτευσης μαζί με την ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ και το είπαν και το τι συνέβη αν ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ” ΜΕΣΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ” ?
    Εγώ προσωπικά εκτός από από Ιστοσελίδες ” Λίγες Αλλά Πάντα Τολμηρές ” δεν άκουσα και δεν είδα , πουθενά αλλού για την συγκέντρωση και το τι είπαν .
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΤΟΥ .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This