Τέμπη: Ξέσπασμα των εργαζομένων της ΕΡΤ – Ζητούν άμεσα την παραίτηση της ηγεσίας του κρατικού καναλιού

Δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών η ΠΟΣΠΕΡΤ - Ζούλας και Καφαράκης «οι απόλυτα υπεύθυνοι για το άνευ προηγουμένου 'ξεχαρβάλωμα' του Ενημερωτικού Τομέα»

Must Read

Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη που έχει τίτλο «Άλλη μια μέρα ντροπής στην ΕΡΤ», οι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ξεσπούν κατά της ηγεσίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ζητούν την άμεση παραίτησή της, με αφορμή την -σκόπιμη- αποσιώπηση της πολύ σημαντικής συνέντευξης Τύπου για τα Τέμπη της περασμένης Τετάρτης στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), για τη συγκέντρωση 1.500.000 υπογραφών από Έλληνες πολίτες, που ζητούν την τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Μια συνέντευξη στην οποία πρωτοστάτησε ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/2/2023 και η Πρόεδρός του, Μαρία Καρυστιανού.

Παρά τη βαρύνουσα σημασία της πρωτοβουλίας όμως, στη σκιά μάλιστα των τρομερών αποκαλύψεων για το έγκλημα που συντελέστηκε στα Τέμπη και τις κυβερνητικές ευθύνες, η ΕΡΤ δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της 5ης Ιουνίου.

Το ίδιο είχε πράξει και το κρατικό ΑΠΕ,το οποίο αγνόησε παντελώς τα όσα ειπώθηκαν

Θυμίζουμε ότι όπως κατήγγειλε χθες η κ.Καρυστιανού για την αποσιώπηση του θέματος, «προηγήθηκε καταγγελία κόμματος και αμέσως μετά αναγκάστηκαν να αναφερθούν στην πραγματοποιθείσα Συνέντευξη Τύπου για 10 δευτερόλεπτα. Το γεγονός αυτό εξουδετερώνει και το ελάχιστο ενδεχόμενο να μιλάμε για ανεξάρτητη ενημέρωση».

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωσή της, ζητεί επιτακτικά την «άμεση παραίτηση του Προέδρου της ΕΡΤ κ. Ζούλα και του Γενικού Δ/ντή Eνημέρωσης κ. Καφαράκη οι οποίοι είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για το άνευ προηγουμένου ‘ξεχαρβάλωμα’ του Ενημερωτικού Τομέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Επίσης, οι εργαζόμενοι τς ΕΡΤ δηλώνουν «ανεπιφύλακτα» ότι «στέκονται δίπλα» στους συγγενείς των θυμάτων και «συνυπογράφουν την αναφορά-καταγγελία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023».

Κλείνοντας και αναφερόμενοι εκ νέου στον Κωνσταντίνο Ζούλα και τον Φώτη Καφαράκη, ζητούν από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να τους αποπέμψει, εάν δεν παραιτηθούν από μόνοι τους:

«Εάν δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν, ζητάμε από τον Υφυπουργό κ. Μαρινάκη και τον Πρωθυπουργό, να τους αποπέμψουν, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι οι εντολείς τους».

Κωνσταντίνος Ζούλας
  • Δείτε την αναφορά-καταγγελία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023:
epistoli-531_1

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΟΎΤΕ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΟΎΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΆΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΠΩΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΉΣΟΥ ΠΩΣ ΉΣΟΥΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΖΟΎΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕ ΤΟ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΖΟΎΛΑ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

  2. Αυτοί είναι που έστησαν το μνημείο πεσόντων στο Μέγαρο της ερτ…όσο επιτρέπεται σε αυτά τα αριστερά σκουπίδια να κάνουν ότι θέλουν, αυτά θα γίνονται.. Έχουν γεμίσει όλα τα νοσοκομεία όλες της δημόσιες επιχειρήσεις όλες της κολόνες της Αθήνας με αφίσες του ΚΚΕ ΠΑΜΕ και ΚΟΥΤΣΟΎΜΠΑ….
    Τεμπελόσκυλα…

  3. Δυστυχώς νομίζω ότι πέρα από την κυρία Καρυστιανου που παλεύει για την μνήμη της αδικοχαμένης κόρη της, και πολύ καλά κάνει, όλοι οι υπόλοιποι επειδή δεν έχουμε κατανοήσει τη διαφορά μεταξύ πολιτικής υπηρεσιακής λειτουργικής και ποινικής ευθύνης, όταν λάβει τέλος η ποινική δική θα εκπλαγούμε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This