Σκάι βόμβα με Μαρία Αναστασοπούλου

Must Read

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα για τον ΑΝΤ1! Η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από το κανάλι προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων και βαθύ προβληματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 προσανατολίζεται σε μια διευρυμένη ζώνη, 09.00-13.00, η οποία θα εμπεριέχει ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, λοιπόν, δεν σκέφτεται τίποτα διαφορετικό από ενημέρωση, καθώς δεν θέλει να ασχοληθεί με ψυχαγωγία. Από την άλλη μεριά, η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως δεν επιθυμεί να κινηθεί σε πιο ενημερωτικά μονοπάτια.

Επιπλέον, οι σκέψεις και οι προτάσεις που έγιναν σε πρόσωπα εκτός ΑΝΤ1 για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν ευοδώθηκαν και το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον για μερικές ημέρες ακόμα, καθώς ακολουθούν τα επόμενα ραντεβού του σταθμού με τις παρουσιάστριες.

Ετσι το τοπίο είναι ακόμη θολό για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, τη στιγμή που πυκνώνει η φημολογία πως η προσέγγιση που έχει γίνει από τον Σκάι στη Μαρία Αναστασοπούλου έχει εξελιχθεί σε άτυπη συμφωνία και πως ενδεχομένως η δημοσιογράφος να κάνει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Αρη Πορτοσάλτε την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οφείλει να καταλάβει ” Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ” της πρωινής ζώνης ότι όλα κάποτε τελειώνουν και Οφείλει να κάνει στην άκρη και να δώσει τόπο στα Νιάτα .
    Όσον αφορά τον Τηλεοπτικό σταθμό ” ΑΝΤΕΝΝΑ” με το να επιμένει σε καταστάσεις που ναι μεν πρέπει να τις κρατά σαν κόρη οφθαλμού , αλλά θα πρέπει όσο είναι καιρός να δίνει βήμα και σε άλλους ανθρώπους Νεότερους οι οποίοι απέδειξαν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα και είναι ισάξιοι των ” ΓΚΟΥΡΟΥ” .
    Αν λοιπόν αναγκασθεί Η Κυρία Αναστασοπούλου να φύγει λόγω ” ΠΑΠΑΔΑΚΗ” να γνωρίζει Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ότι θα είναι μεγάλη απώλεια και για τον σταθμό αλλά και για την ενημέρωση .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This