Επαφές των καναλιών για «ραντεβού» στην εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Must Read

Πότε θα αρχίσουν οι νέες σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, τα καινούργια σόου και ριάλιτι;

Εντονο παρασκήνιο επικρατεί αυτό το διάστημα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν στη μικρή οθόνη. Τα κανάλια αποφάσισαν να αρχίσουν τη νέα σεζόν στις 23 ή στις 30 Σεπτεμβρίου και να μπουν όλοι μαζί στη μάχη της τηλεθέασης!

Ατυπες συζητήσεις, λοιπόν, γίνονται αυτή την περίοδο μεταξύ των καναλιών -δεν συμμετέχουν για την ώρα Σκάι και Open για το πότε θα αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία θα γίνει, όπως φαίνεται, σε τρεις, ίσως και σε τέσσερις δόσεις.

Η αυλαία το φθινόπωρο θα ανοίξει στις αρχές Σεπτεμβρίου με τις ζωντανές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, θα συνεχιστεί μία εβδομάδα μετά με τηλεπαιχνίδια και στη συνέχεια θα αρχίσει η «μάχη των μαχών», δηλαδή το λανσάρισμα προγραμμάτων στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, τουτέστιν ελληνικών σειρών και ριάλιτι. Δύο ημερομηνίες κυκλοφορούν έντονα: Δευτέρα 23 και Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου!

Mega, ANT1, Alpha και Star αναμένεται να προχωρήσουν σε άτυπη συμφωνία κοινής πρεμιέρας του prime time σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν, καθώς αναμένεται να… πέσουν κεφάλια. Η ΕΡΤ θα κινηθεί αυτόνομα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σκάι, ο οποίος άλλωστε δεν θα κλείσει φέτος τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης για διακοπές, αλλά θα την κρατήσει ανοιχτή με «My man can» και προσεχώς με το dating reality «Power of love» αλλά και στη συνέχεια, στο τέλος Ιουλίου, με το μαγειρικό ριάλιτι «Cash Kitchen».

Δεν υπάρχει ακόμη εικόνα για το πώς θα κινηθούν οι παραγωγές στο Open, καθώς εκκρεμεί εφ’ όλης της ύλης ραντεβού μεταξύ της διαχειρίστριας εταιρίας του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού δικτύου της Παιανίας. Να σημειωθεί ότι στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει γενικότερος προβληματισμός για την ποιότητα των προγραμμάτων που τους δίνει η Barking Well Media. Υπάρχει ένας σκόπελος που πρέπει να λυθεί άμεσα για να υπάρξει νέο πρόγραμμα αξιώσεων στο Open.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This