Κλείνει η καθημερινή «Αυγή» – Συνεχίζει η κυριακάτικη και το site

Μοντέλο εξυγίανσης τόσο για το έντυπο όσο και για τον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»

Must Read

Τέλος εποχής για την εφημερίδα «Αυγή». Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι σταματά η καθημερινή έκδοση με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συνεχίζει η κυριακάτικη. Επιπλέον, διατηρείται ο δικτυακός τόπος avgi.gr.

Με το Δ.Σ. της εταιρείας αποφάσισαν από κοινού το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής». Επιπλέον, θα υπάρξει μοντέλο εξυγίανσης τόσο για το έντυπο όσο και για τον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» αντίστοιχο με εκείνο που θα εφαρμοστεί στο κόμμα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις προς τους εργαζομένους αναμένονται εντός της ημέρας με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι δεν θα γίνουν απολύσεις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This