Ο Γιάννης Λάτσιος φαβορί για πρόεδρος της ΕΡΤ

Το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος είναι φαβορί για τη διαδοχή του Κωνσταντίνου Ζούλα στη ΕΡΤ

Must Read

Ο Γιάννης Λάτσιος ακούγεται πως μπορεί να είναι το πρόσωπο που ενδεχομένως θα κληθεί για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ μετά τον Κωνσταντίνο Ζούλα. Το όνομα του έμπειρου τηλεοπτικού στελέχους, που κατείχε τη θέση του προέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen, ενώ για χρόνια διατέλεσε διευθυντής Προγράμματος στο Mega, στον ΑΝΤ1 και στον Alpha, «παίζει» πολύ δυνατά.

Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο δημοσιογράφος συγκεντρώνει το τελευταίο διάστημα τα πυρά από το εσωτερικό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και υπάρχουν κινήσεις για την αντικατάστασή του από έναν άνθρωπο της τηλεόρασης έμπειρο, γνώστη, κύρους, όπως ο Γιάννης Λάτσιος! Να θυμίσουμε ότι η θητεία του προέδρου της ΕΡΤ λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου και θα πρέπει νωρίτερα να γίνει η προκήρυξη της θέσης, με βάση τον «νόμο Κεραμέως», ο οποίος έχει πλήθος αυστηρών προϋποθέσεων και προδιαγραφών.

Στο μεταξύ, υπάρχει έντονη κινητικότητα στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ. Οσοι επιδιώκουν την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Ζούλα και σχετίζονται με την παραδοσιακή Ν.Δ. έχουν ενεργοποιηθεί, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα και το νέο σχήμα που θα αναλάβει την κρατική τηλεόραση. Επίσης, στα τέλη του μήνα λήγουν οι περισσότερες συμβάσεις των γενικών διευθυντών στην ΕΡΤ. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεωθούν οι θητείες των περισσότερων προσώπων, πάρα τις διαπιστωμένες δυσλειτουργίες. Η ρευστότητα στο ζήτημα της νέας διοίκησης δεν επιτρέπει ωστόσο τις αλλαγές που απαιτούνται αυτή τη στιγμή.

Στην κρίση και στον απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης θα ληφθούν πολλά υπόψη, όπως ο ανταποκριτής-μαϊμού στη Μόσχα και κυρίως το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται… Eurovision και όσους πλήρωσε ο ελληνικός λαός για ταξιδάκια στη Σουηδία! Μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ ταξίδεψε στο Μάλμε της Σουηδίας μαζί με τη σύμβουλό του στο Ραδιομέγαρο Λίνα Παπαδάκη και το εξωφρενικό στην όλη υπόθεση είναι πως όλα τα έξοδα του διήμερου ταξιδιού, σύμφωνα και με το έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Δι@ύγεια», καλύφθηκαν από τα χρήματα του ανταποδοτικού τέλους, με το οποίο ο Eλληνας φορολογούμενος χρηματοδοτεί την ΕΡΤ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This