Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Η στιγμή του τηλεοπτικού… χωρισμού – «Σε ευχαριστώ για την συνεργασία, θα σε βλέπω»

Must Read

Βελούδινο διαζύγιο χαρακτήρισε την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από την εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης καθώς ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους, αφού η δημοσιογράφος, δεν θα συνεχίσει στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.




Απευθυνόμενος στην πρώην πια συνεργάτιδά του, ο δημοσιογράφος είπε «εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί-».

Από τη μεριά της, η Μαρία Αναστασοπούλου του απάντησε πως «ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του “Καλημέρα Ελλάδα”, ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;».

«Δεν συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή» απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε ακόμα: Δικηγόρος Αντ. Ρέμου: «Ψέμα ότι δηλώνει 50.000 ευρώ τον χρόνο – Αιφνιδιάστηκε, θα αποδειχθεί ότι δεν έχει φοροδιαφύγει»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This