Ο Ατζούν «χρυσώνει» τον Τσιμιτσέλη

Must Read

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έκλεισε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον Σκάι. Μάλιστα, έταξε στον δημοφιλή ηθοποιό γην και ύδωρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό του Νέου Φαλήρου.

Πρόκειται για το «Tempting fortune», το οποίο αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της επιλογής των 12 παικτών που θα κληθούν να αντέξουν τις δοκιμασίες τους ανά την υφήλιο για τέσσερις εβδομάδες και να φτάσουν στον τερματισμό κρατώντας ακόμη χρήματα στα χέρια τους.

Ο αγαπητός ηθοποιός, ως βασικός οικοδεσπότης του ριάλιτι, θα επιστρατεύσει όλο του το χιούμορ για να αντιμετωπίσει μαζί με τους παίκτες δύσκολες καταστάσεις από τη διαμονή τους σε ζούγκλες και σε ιστιοφόρα. Το νέο ριάλιτι της Acun Medya συνδυάζει την εξερεύνηση με την επιβίωση με ή χωρίς χρήματα ανάλογα το ρίσκο που είναι έτοιμοι να πάρουν οι 12 παίκτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν και θα μείνουν για καιρό σε εξωτικό προορισμό.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ” Γην και ύδωρ”, τον ‘χρυσώνει’… Καλά, τόοοοσο καλός είναι αυτός ο Τσιμιτσέλης; Σε τι ήταν καλός θα ήθελα να ξέρω. Σε πολλές σαχλές κωμωδίες ήταν. Καθόλου κωμικός!

  2. Οι Τούρκοι προελαύνουν με διείσδυση παντού στην χώρα μας.
    Θυμίζω τις μαρίνες όπως της Χίου,τον αστέρα Βουλιαγμένης,τα καταψυγμενα καλιμανης και άλλα.
    Κάποιοι αποχαυνομενοι και απονευρωμενοι Έλληνες κάθονται και παρακολουθούν το τουρκοκαναλο του Ατζουν και τις Τουρκοσειρες του..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This