Σε νέα παραγωγή του Ertflix ο περιζήτητος Αναστάσης Ροϊλός

Must Read

Είπε όχι στο «Grand Hotel» για το «Φως» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Ο λόγος για τον περιζήτητο Αναστάση Ροϊλό, ο οποίος μετά τον ρόλο του Αντρέι Σιντόροφ στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, δέχεται «βροχή» προτάσεων για νέες παραγωγές απ’ όλα τα κανάλια.

Το όνομά του είχε ακουστεί αρχικά για έναν κομβικό χαρακτήρα στο «Grand Hotel», τη νέα μεγάλη, καθημερινή σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, αλλά καθώς φαίνεται θα τον δούμε τελικά στην ΕΡΤ και μάλιστα για λίγο, αφού η σειρά είναι μίνι και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, που αυτή την εποχή περιοδεύει με τον «Αμλετ», λέγεται ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή του Ertflix «Το απαραίτητο φως», που αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Ντορίνας Παπαλιού, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ικαρος.

Στο ίδιο σίριαλ αναμένεται επίσης να δώσουν το «παρών» ο Δημήτρης Καπουράνης από το «Ναυάγιο» και ο Δημήτρης Αλεξανδρής από το «Προξενιό της Ιουλίας», ενώ κεντρικούς ρόλους θα έχουν πιθανότατα η Ευγενία Δημητροπούλου και η Μαριάννα Πουρέγκα. Το «Απαραίτητο φως», σε σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και της Κάτιας Κισσονέργη, θα σκηνοθετήσει ο Λάμπης Ζαρουτιάδης και η ιστορία του θα «ταξιδέψει» στον χρόνο τους τηλεθεατές.

Η Λουίζα Λασκαράτου είναι κόρη μεγαλοδικηγόρου της Αθήνας. Ο ξαφνικός θάνατός του την αναγκάζει να επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου ζει και εργάζεται. Μια απροσδόκητη κληρονομιά γίνεται η αιτία να αμφισβητήσει όσα ήξερε για το παρελθόν της οικογένειάς της. Μεταξύ άλλων «κληρονομεί» την ημιτελή έρευνα του πατέρα της σχετικά με την τύχη ενός πίνακα, του οποίου τα ίχνη χάνονται λίγο πριν από την εκτέλεση της γιαγιάς της, Λουίζ Λασκαράτου, την άνοιξη του 1944. Η Λουίζα γρήγορα συνειδητοποιεί ότι η ανεύρεση του πίνακα οδηγεί στην αποκάλυψη του ενόχου για τον θάνατο της γιαγιάς της.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This