«Πάγωσαν» στον ΣΚΑΪ από τις πρωινές «ευχές» πολίτη στον Μητσοτάκη – «Στόλισμα» και μέσω του Action24!

Για «καλημέρα»...

Must Read

«Καλημέρα» με… στόλισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιφύλασσε ένας πολίτης στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης της «πρωινής ενημέρωσης» του ΣΚΑΪ με τον ρεπόρτερ Γιώργο Τσελίκα!

Αν και το πρόσωπο του πολίτη που φώναζε δεν φάνηκε στην κάμερα, η φωνή του ακούστηκε πολύ καθαρά, προκαλώντας αμηχανία στο στούντιο!

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Τσελίκας απομάκρυνε το μικρόφωνο (μην τυχόν και ακουστεί τίποτε άλλο!) έκανε αρχικά ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια σηκώνοντας το χέρι του είπε: «Ησυχάστε παιδιά, για όνομα του Θεού».

«Μας τα ‘παν κι άλλοι»!

«Στόλισμα» του Πρωθυπουργού σε απευθείας σύνδεση, είχαμε όμως και μέσω της συχνότητας του Action24, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινή ζώνη».

Εκεί, κατά τη συνομιλία με τον αντιπρόεδρο του ΣΑΤΑ Παναγιώτη Μαυρίκη, ο οποίος προσπαθούσε να μιλήσει για τις υποχρεωτικές πληρωμές με POS στα ταξί, ακούστηκε μια φωνή να «εύχεται» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον γνωστό τρόπο που το κάνουν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια…

Η ατάκα του παρουσιαστή από το στούντιο μόλις έκλεισε το μικρόφωνο της σύνδεσης, ήταν πως «ήρθε να κάνει το κομμάτι του ο φίλος μας από πίσω, εντάξει οκ, μας τα ‘παν κι άλλοι»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This