Χρήμα με το τσουβάλι θα μοιράσει ο Φάνης Μουρατίδης

Must Read

Βόμβα στο τηλεοπτικό πεδίο! Σε μία απρόβλεπτη και πολλά υποσχόμενη κίνηση προχωρά ο Alpha αναφορικά με την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop», που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπητός ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης είναι εκείνος που έδωσε τα χέρια με το κανάλι και θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του δημοφιλούς προγράμματος. Η αμεσότητα και η οικειότητα που αποπνέει ήταν τα στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Alpha και, έτσι, από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν ο Φάνης Μουρατίδης θα μας προσκαλεί κάθε εβδομάδα σε ένα νέο κυνήγι χρημάτων μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Υπενθυμίζεται πως το «Money Drop» προβλήθηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Mega τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ τη σεζόν 2017-2018 αναβίωσε μέσα από τη συχνότητα του Star, με οικοδέσποινα τη Βίκυ Σταυροπούλου. Αυτή τη φορά ο Alpha σχεδιάζει την πλήρως ανανεωμένη επιστροφή του σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό την αύξηση της τηλεθέασης.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This