Εμπρηστικό πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι Γάλλοι θα έχουν ακόμη έναν λόγο παραπάνω για να ντρέπονται

Must Read

Aσορτί με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το πρωτοσέλιδο της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo. Tην ώρα που η γαλλική ηγεσία επιχειρεί να περάσει το μήνυμα στον κόσμο πως η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ήταν η καλύτερή που έχει γίνει ποτέ, με το εξώφυλλό της υπενθυμίζει πως ήταν μια τελετή στην κυριολεξία του κ@λου!

Ο σκιτσογράφος, που εμπνεύστηκε το πρωτοσέλιδο από την woke υστερία, τοποθετεί τον τραγουδιστή της τελετής έναρξης στα οπίσθια ενός πισινού που φοράει ζαρτιέρες και πλέει σε μια βάρκα. Στο μόριο που διακρίνεται αντί για την Ολυμπιακή δάδα, έχει τοποθετήσει μια μαργαρίτα ενώ στις όχθες του Σηκουάνα φαίνεται το πλήθος να ζητωκραυγάζει το παρανοϊκό αλλά και προσβλητικό για τη Γαλλία θέαμα.

«Η τελετή λήξης θα είναι ακόμη πιο όμορφη» είναι ο τίτλος που συνοδεύει το καυστικό σκίτσο. Η αλήθεια είναι πως εάν επαληθευτούν τα σενάρια που κυκλοφορούν για το θέαμα της τελετής λήξης στις 11 Αυγούστου, οι Γάλλοι θα έχουν ακόμη έναν λόγο παραπάνω για να ντρέπονται.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This